Hírek

Évindító Navigátor - Personal Leadership

2020.01.07.

 Évindító Navigátor 

2,5 napos Personal Leadership program a Saját Út megerősítésére

2020. január 17-19.

Szent András Kastély, Bölcske

MI A PROGRAM CÉLJA?

2020 januárjának első napjaiban immár 18. alkalommal került megrendezésre a NAVIGÁTOR program különleges, évindító változata. A program egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy egy igazán inspiráló környezetben, elmélyedve gondolhasd át és tervezhesd meg az előtted álló évet, az elérendő célokat és az azokhoz szükséges lépéseket. Értékelve megerősítheted életed építő elemeit, önazonos erőit. Valósan és jól tervezheted meg az éved, hogy az a fejlődésedet szolgálja és egyensúlyban legyenek különböző élet-területeid, miközben a saját utadat járod.

MIT NYÚJT A PROGRAM?

Szakmai támogatást a céljaid felállításához és képviseléséhez

Segíti céljaid tudatosítását az éved megtervezése által

Az előző év elemzésével működési módod tudatosítását, elengedést, megerősítést

Külső és belső erőforrásaid feltérképezését és mozgósítását a céljaid eléréséhez

Lendületet a jó gyakorlatok megosztása útján

Különleges erőteret nyújt az önmagaddal, másokkal és céljaiddal való hiteles kapcsolódásra

Fejlődik az önazonosság, én-erő, ellenállóképesség

KIKET VÁRUNK?

Vezetőket és vezetői szerepre készülőket akár magánemberként is a forprofit és a nonprofit szférából, akik az EGÉSZ-ség koncepciót fókuszban tartva fenntartható jó teljesítményt szeretnének nyújtani az év során. Mindazokat, akik céljaik és erőforrásaik megtalálásán és mozgósításán dolgoznak.

KITŐL?

Cséffalvay Gábor

Szervezet-és vezetésfejlesztési, változásmenedzsment tanácsadó, Certified SIZE Prozess tanácsadó, outdoor tréner, vezetői coach. 35 év szakmai és vállalkozói, vezetői tapasztalattal – ebből több mint 30 év coachként, személyes fejlesztőként. Immár 19 éve a Belülről Vezetés és a Navigátor programok megalkotója – ezalatt 80 csoport, illetve közel 500 ember támogatója, navigátora személyes fejlődésükben, megújulásuk útján.

Ár: 80e+áfa magánszemélyként, ill 195e+áfa vállalati költségként, valamint a teljes szállodai ktsg 30-55e között a szállás jellegétől függően (részletes info külön).

Várjuk jelentkezésedet a Flow honlapján vagy:

Farkas Cecília.  cecile@navigatorleadership.eu +36 30 185 5472

Cséffalvay Gábor cse@navigatorleadership.eu +36 20 942 6966