Hírek

Flow Leadership Konferencia 2020

2020.05.22.

Rendkívül meghatározó témában, nemzetközi prominens szakértőkkel, egy rendkívüli konferenciát szervezünk ügyfeleknek!

https://flowleadershipkonferencia.hu

A digitális transzformáció korszakát éljük, amely kétségtelenül jelentős szervezet-fejlesztési kihívás. Más típusú gondolkodást és attitűdöt igényel. A digitális átalakulás korszaka komoly próbatétel a cégek és a vezetők számára. Milyen messzire látunk az átalakulás folyamatában? Miért nem elegendő a kizárólag valós-idejű vezetői kihívásokkal foglalkozni? Mire támaszkodhatunk a jelenben? Milyennek látszik most a jövő? Hogyan vágjunk bele? Ezekre és még sok más kardinális kérdésre választ ad rangos, 2 napos rendezvényünk a Flow Leadership Konferencia, amelynek 2020. évi témája: A digitális transzformáció emberi oldala.


A konferencia egyedülálló lehetőséget kínál arra is, hogy a neves, nemzetközi vezetők előadásain keresztül olyan megvilágítást kapjunk, hogy az előttünk álló kihívások és bizonytalanságok fölé tudjunk lépni.

Amit a Flow Leadership Konferenciáról magaddal viszel, az a gondolkodásmódod kiszélesítése, gyakorlatba átültethető tudás, lehetőségeid bővítése, a kihívásokban való helytállás erősítése. Mindez pedig lehetővé teszi, hogy jelentőségteljes változásokat tudj elérni céges környezetedben és a világ(od)ban.

Jegyezd be naptáradba a konferencia dátumát! Flow Leadership Konferencia, 2020. október 1-2.