Hírek

FlowReggelt! a Spark-kal - HR analitika, a kijátszható ütőkártya

2021.03.29.

Mit is jelent valójában az adatalapú gondolkodás a HR területén? Mit (nem) mérnek a leggyakrabban a humán erőforrás szakemberek és hogyan használhatnák ki jobban a rendelkezésükre álló adatokat?Mit is vár valójában a menedzsment a HR-től?

Ezekről, és még sok más gondolatébresztő kérdésről beszélgetünk. Vendégünk egy igazi, vérbeli data-driven HR-es, Széni Zoltán, az EPAM nemzetközi HR vezetője, aki szemléletmódját és az adatvezérelt HR konkrét, bevált, jó gyakorlatait osztja majd meg velünk.

Jakobsen Petrával, a FlowHR tanácsadójával pedig beszámolunk legfrissebb, a Spark Institute at IBS-sel végzett HR analitikai felmérésünk eredményeiről és a belőlük levonható tanulságokról is.

A workshop második részében interaktív gyakorlatokon át kiscsoportos formában, egy struktúra mentén együtt mérlegeljük, hogy mit mérhetünk, hogyan és milyen módon tudunk értéket teremteni HR-esként a nálunk lévő adatrengetegből.

 

Tartsd HR tudásodat ütőképesen, és tarts velünk interaktív műhelymunkánkon!

 

▧ Amiről szó lesz:

  • Mivel szolgálja az adatvezérelt szemléletmód a szervezetek üzleti sikerességét?
  • Hányadán állunk ma a HR tevékenységek tudatos fejlesztésével?
  • Mennyire támaszkodunk belső mérőszámokra és azok piaci összevetésére?
  • Betekintés az EPAM profi gyakorlatába.
  • Kérdések, dilemmák, válaszok.

 

▧ Az online workshop házigazdái:

 a Spark Institute at IBS és a FlowHR tanácsadói: Jakobsen Petra és Kriza András

 

Tapasztalatot cserélhetsz a Flow tanácsadóival és meghívott vendégelőadónk válaszol a legizgalmasabb kérdéseitekre is. A programban kiscsoportos beszélgetések is lesznek, ezért arra számítunk, hogy videóval, „személyesen” leszel jelen.

 

  REGISZTRÁCIÓ

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A program ZOOM linkjét a regisztrációt követően juttatjuk el a résztvevőkhöz.

Regisztrációs szándékodat legkésőbb 2021. április 19-én, 15 óráig erősítsd meg jelentkezésedet a flowreggelt@flow.hu e-mail címen.

+ Facebook/LinkedIn Eventünk Going/Interested gombjára is klikkelj, köszönjük!

 

▧ IDŐPONT:

 2021. április 21. 09.00 - 11.00