Hírek

Új utakon a Flow Csoport

2016.04.05.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket a Flow Csoportnál történt legfrissebb változásokról. A Csoport nyolc tagcégéből hét összeolvad és Flow Magyarország néven működik tovább, míg a Human Telex Consulting önálló márkaként folytatja tovább tevékenységét.

A Flow Magyarország a szervezetfejlesztést és a változásmenedzsmentet, a Human Telex Consulting a készségfejlesztést és a tréninget állítja munkája fókuszába – így mindketten tovább erősítik szakmai vezető szerepüket.

Az ügyfelek – úgy látjuk – rövid távon is ható, az eredményességet segítő, gyors és egyedi megoldásokat várnak tőlünk, amivel a bizonytalanságokkal teli piaci környezetben is növelhetik a kiszámíthatóságot. Átalakulásunk lehetővé teszi, hogy két önálló márkaként kínáljuk szolgáltatásainkat és így átláthatóbban jelenítsük meg palettánkat partnereink felé. Meggyőződésünk, hogy saját területén mindkét cég a legjobbat nyújtja: a nemzetközi sztenderdekkel lépést tartó, esetenként azokat megelőző, innovatív, szakértő, az egyedi ügyféligényekre megalkotott egyedi megoldásokat kínálunk.

A FLOW MAGYARORSZÁG
– az általa alapított Flow International zászlóshajója - szervezet- és vezetésfejlesztési szolgáltatásokat, valamint változásmenedzsment megoldásokat nyújtó tanácsadó cégként működik tovább. Erősségét a kimagasló ügyfélfókusz, az üzleti eredményekhez történő mérhető hozzájárulás és a folyamatos szakmai megújulás adja.

A HUMAN TELEX CONSULTING
innovatív, egyéni és szervezeti fejlesztési megoldásokkal támogatja partnerei munkáját. Tevékenysége fókuszában a komplex, személyközpontú, a munkavállalók tevékenységét támogató „on the job” tréningfolyamatok állnak. Sokoldalú nemzetközi eszköztárára építve kezdeményező szerepet tölt be a szakma fejlesztésében is.

A Flow Magyarország és a Human Telex Consulting 15 éven keresztül közös fejlődési utat járt be. Szervezeti és személyes szinten egyaránt erős szakmai és emberi kötelékeket építettünk ki egymással, és a szakma számos szereplőjével. Ezekre, valamint kínálatunk kiegészítő jellegére alapozva a jövőben is szorosan együttműködünk – partnereink javára és a szakma szolgálatára.

 

Kalmár Péter

Flow International

ügyvezető igazgató

 

Zala Ákos

Human Telex Consulting

ügyvezető igazgató

 

Zsikla Gábor

Flow Magyarország

ügyvezető igazgató