Promote

promote image

Kihívások a tréningek során

Kutatások bizonyítják, hogy mindössze a résztvevők 15% alkalmazza a tréningen megtanultakat mindennapi munkájában, úgy hogy annak pozitív hatása lesz a szervezetre. 70% megpróbálja, de motiváció és segítség hiányában nem jár sikerrel. 15% meg sem próbálja hasznosítani a tanultakat.

Mi a Flowban mindig is arra törekedtünk, hogy a tréningeinken lehető legmagasabb legyen a tudás átadás, ezért szeretnénk erre a problémára megoldást találni.

promote image
promote image

Hatékony tanulási folyamat

Az üzleti tréningek abban az esetben teremtenek értéket, amikor a tanított viselkedésformákat alkalmazzák is. Tudjuk, hogy nincs kapcsolat a tudás és tréningen való részvétel között.

Egyszerűen szólva ahhoz, hogy a törevések sikeresek legyenek, szükség van külső segítségre mivel, semmi sem történik magától.

A világon már elismert megoldások alkalmazásával a fent tárgyalt számokat jelentősen tudjuk növelni.

Promote®

A mérés tréning szerves része

Azt mondják, amit megmérnek, az megvalósul. A legújabb szervezetfejlesztési programjainkat a Promote® rendszerével támogatjuk, ami az új viselkedésformákat láthatóvá teszi, a résztvevőketmotiválja, feletteseiket pedig bevonja a folyamatba, ezen felül pedig a tréning hatása is egyértelműen láthatóvá válik.

A Promote a tréningprogramjainkkat kiegészítve növeli a learning transfert és a tréningek hatékonyságát.

promote image