Tervezz okosan,
pihenj nyugodtan

Jelentkezz őszi vezetőképzéseinkre most kedvezménnyel!

Vezetőképzések

A hibrid formában működő csapatok vezetésének művészete

Vezetni tartósan zord körülmények között – Shackleton öröksége ma

Energizáló Vezető

Már megtervezted a nyaralásodat? Mielőtt elindulsz, tervezd meg azt is, hogy vezetőként hogyan kezeld sikeresen a mindennapi kihívásokat.
Jelentkezz őszi vezetőképzéseinkre most akár kedvezményes áron!

-10% EARLY BIRD KEDVEZMÉNY

A hibrid formában működő csapatok vezetésének művészete

Képzésünkön a hibrid formában működő csapatok vezetése során felmerülő kihívásokra és kérdésekre adunk választ. Jelentkezz a képzésre 2023. július 17-től augusztus 31-ig EARLY BIRD kedvezménnyel 200.000 Ft + ÁFA helyett most 180.000 FT + ÁFA-ért!

Jelentkezem

-10% EARLY BIRD KEDVEZMÉNY

Vezetni tartósan zord körülmények között - Shackleton öröksége ma

Képzésünkön megtanulhatod, hogyan lehet vezetőként a csúcsformádat hozni váratlan nehézség és krízis idején, hogyan tudod ezekben a helyzetekben motiválni és a legjobbra ösztönözni a munkatársaidat, úgy, hogy a krízis helyzetek idején is kiváló eredményeket érjetek el. Jelentkezz a képzésre 2023. július 17-től augusztus 31-ig EARLY BIRD kedvezménnyel 200.000 Ft + ÁFA helyett most 180.000 FT + ÁFA-ért!”

Jelentkezem

JELENTKEZZ AZ ŐSZI KÉPZÉSRE MÁR MOST!

Energizáló vezető

Ezen a kurzuson azt tanulhatod meg, hogy hogyan lehet inspiráló kérdésekkel vezetni és ráirányítani a figyelmet a lehetőségekre, és hogyan tudod megerősíteni az embereket az erőforrásaikban és abban, hogy támaszkodjanak a múltban elért sikereikre. Jelentkezz az őszi képzésre már most!

Jelentkezem
Nem találtad meg, amit kerestél? Nézz szét többi képzésünk között!
Bármilyen méretű is a vállalat, ahol dolgozol, bármilyen munkakörben is nyújtod a legjobbadat, a Flow nyílt képzései között biztosan találsz olyat, ami segít még eredményesebben végezni a feladataidat.
További nyílt képzéseink
A bekapcsolódásnak nincs szakmai előfeltétele, előképzettséget nem igényel. A meghirdetett program bejelentés alapján folytatott képzés. A program elvégzése után tanúsítvány kérhető, mely csak a program elvégzését igazolja, szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére, illetve tevékenység folytatására nem jogosít.
A Flow Consulting Kft. felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000182