Skip to main content

WELLBEING ESZKÖZBÖRZE – szakmai délután a wellbeing jegyében

Szerinted mi minden függ a munkavállalói jólléttől? Miért fontos? Mit gondolsz, miért nem mondhatjuk, hogy a jóllétét oldja meg mindenki maga?

Illetékes vagy a témában? Netán eszközöket keresel a munkahelyi jóllét felméréséhez, javításához?

Gyere, és tarts velünk a Flow szakmai délutánján, ahol beszélgetünk a munkavállalói wellbeing fontosságáról, bemutatjuk azokat az eszközöket, amivel ezt mérhetjük, és arról is szó lesz, hogy vezetőként mit tehetsz a munkatársaid vagy a csapatod jóllétéért.

Időpont:   2024. február 6. 16:00-18:00

Helyszín: Flow Iroda, 1146 Budapest, Zichy Géza utca 5., 2. emelet

Ha szeretnél egy inspiráló délutánt hasonló érdeklődésű vállalati szakemberek között, akkor gyere el és építsd velünk a FlowWell közösséget!

Házigazdák a FlowWell csapat tanácsadói:

  • Kispesta Zsuzsa pszichológus, a PERMA-H szakértője.
  • Cséffalvay Gábor és Kirov-Farkas Cecília Reziliencia & Vezetés /PIK szakértők
  • Lapu Klára és Cséffalvay Gábor Firstbeat testszenzoros mérés szakértők / Stressz-regeneráció tanácsadók

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Kérjük, amennyiben részt vennél programunkon, jelezd részvételi szándékodat a flow@flow.hu email címen.

 

MILYEN ESZKÖZÖKRŐL LESZ SZÓ?

PERMA JÓLLÉT EGYÉNI KÉRDŐÍV a pszichológiai jóllét és boldogság ötkulcsfontosságú tényezőjét méri: Pozitív érzelmek (Positive Emotions, Elmélyülés (Engagement), Pozitív kapcsolatok (Positive Relationships), Értelem/ Értelmes élet (Meaningful), és Teljesítmény (Accomplishment).

PERMA MUNKAHELYI JÓLLÉT kérdőívben a kérdések a munkahelyi környezetre vonatkoznak az 5 pillér kapcsán. Az eredmény rálátást ad a kitöltők saját jólléténekösszetevőire, és segít kialakítani egy személyre szabott fejlesztési tervet. Ez a terv hozzájárulhat a mindennapi élet és munkahelyi teljesítmény javulásához, és ennek révén az általános jóllét és boldogság szintjének növekedéséhez.

PIK (PSZICHOLÓGIAI IMMUN KOMPETENCIA) KÉRDŐÍV a reziliencia 16 tényezőjét méri, ezen keresztül a lelki rugalmasság, pszichológiai ellenállóképesség állapotát. Ennek feldolgozása segíti a stresszel teli helyzetekhez történő sikeresebb alkalmazkodásunkat, a lelki mélypontokból, megrázkódtatásokból való gyors és hatékony felépülésünket. Lehetővé teszi a rugalmas stabilitást, amellyel helyt tudunk állni ebben a bonyolult, felgyorsult világban.

FIRSTBEAT TESTSZENZOROS ÉLETMÓD FELMÉRÉS megmutatja az egyéntérő a napi stresszreakciók mennyiségét és hatását, elemzi ez alvásminőséget, feltárja az egyén regenerációs képességét. A testszenzor pontossága az orvosieszközökével megegyező. Az eredmény ismeretében újratervezhetők a napitevékenységek és új, konstruktív szokások alakíthatók ki.

 

MIBEN SEGÍTENEK EZEK AZ ESZKÖZÖK?

Mindegyik felmérés alapot ad a célirányos wellbeing akciókhoz egyéni és csapatszinten. Alkalmasak minden fejlesztési programban: csoportos tréning, egyéni- és teamcoachingban, talent programban, sales csapatok támogatása során. Segítségükkel megelőzhető a kiégés, javítható a teljesítőképesség.

dátum

febr 06 2024
Expired!

időpont

16:00 - 18:00

helyszín

Flow Iroda
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5. II. emelet
QR Code