fbpx Skip to main content

HR Business Partner / Szakközgazdász

Szerezd meg a legjobbak tudását!

A HR Business Partner Program a legjobb hazai és nemzetközi HR felsővezetői gyakorlatot teszi elérhetővé a jelentkezők számára.

JELENTKEZEM

Mi a HR Business Partner Program?

 

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézete és a Flow Consulting stratégiai szövetségében megvalósuló program a legjobb hazai és nemzetközi HR felsővezetői gyakorlatot teszi elérhetővé a jelentkezők számára.

A HR Business Partner Program egy egyetemi szakirányú továbbképzési szak, amelynek célja az emberierőforrás-menedzsmenttel hivatásszerűen foglalkozó, illetve a HR-es pályaváltás iránt érdeklődő középvezetők felkészítése egy olyan HR felsővezetői szerepkörre, amely az üzleti vezetőkkel kialakított partnerségre épül.

A program a HR-szervezet „agilisabb” működtetése – gyorsabb reakcióidők, HR-folyamatok automatizálása – és a magasabb hozzáadott értékű szolgáltatásokra – vezető-támogatás, coaching, háttérelemzések, üzleti vezetőkkel egyeztetett HR-akciótervek – készít fel.

A szakot elsősorban a közepes és nagyvállalatok HR-vezetőinek és HR Business Partnereinek ajánljuk.

Mi a Flow hozzáadott értéke a képzéshez?

Sokéves felsővezetői HR-es tapasztalattal és működésfejlesztési háttérrel is rendelkező tanácsadó csapatunk a HR fejlesztés hard és soft oldalát integráltan képes kezelni. Együttműködünk a magas teljesítményt nyújtó és „flow-ban” működő szervezetet hatékonyan támogató HR stratégia kialakításában. A megvalósításban is tevékeny szerepet vállalunk. A képzés során ugyanezt a szaktudást és flow életérzést Takács Sándor, Miskó Dia, Cséffalvay Gábor, Sütöri Judit vezető tanácsadóink fogják átadni a résztvevőknek.

Szakfelelős oktató: Dr. Takács Sándor, Budapesti Corvinus Egyetem
Ügyintéző telefonszám: +36 30 106 1429 (munkaidőben hívható)

Képzési idő félévekben: 4 félév
Képzés nyelve: Magyar
Helyszín: Budapest
Tagozat: Levelező

Oktatás indulása: következő időpontért kérjük írj nekünk: misko.dia@flow.hu

Finanszírozás: önköltséges (A felvételi eljárás díja: 9.000 Ft)

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:

  • HR Business Partner
  • Szakközgazdász HR Business Partner

Jelentkezés a Budapesti Corvinus Egyetem honlapján:

JELENTKEZEM

Felvételi követelmények

 

HR BUSINESS PARTNER: bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél, illetve 3 év releváns munkatapasztalat legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél megszerzését követően.

HR BUSINESS PARTNER SZAKKÖZGAZDÁSZ: gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett közgazdász oklevél, illetve 3 év releváns munkatapasztalat legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél megszerzését követően.

 

A diploma elvégzése után

Végzett hallgatóink HR Business Partnerként (pl. korábbi HR specialistából) illetve Senior HR Business Partnerként helyezkedhetnek el hazai és nemzetközi vállalatoknál

Kis-, és közepes méretű vállalatoknál (megfelelő további munkatapasztalat mellett) önálló HR vezetőként is folytathatják karrierjüket

Vezetőként még jobban megismerhetik a HR-esek eszköztárát, gondolkodási mintáit és értékrendjét, ami megalapozhat egy HR terület irányába történő karrierváltást és saját vezetői önfejlődéséhez is hozzájárul

Végül, de nem utolsósorban minden résztvevő egy tartós együttműködésen és közös tanulási folyamaton alapuló, erős hazai HR-es networkkel gazdagodik, akikhez bármilyen szakmai kérdésben fordulhat későbbi munkája során.

 

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok

  • felsőfokú végzettséget igazoló oklevél magyar és (ha van) angol nyelvű oldala
  • szakmai önéletrajz
  • motivációs levél
  • 1,5 oldalas szakmai esszé egy aktuális szakmai kihívásról, dilemmáról, ami aktuálisan foglalkoztatja, és ehhez kapcsolódóan miben vár fejlődést a képzés során

A Képzési program letölthető a lenti linkekre kattintva:

 

HR BUSINESS PARTNER

HR BUSINESS PARTNER SZAKKÖZGAZDÁSZ 

Jelentkezés a Budapesti Corvinus Egyetem honlapján:

JELENTKEZEM
Nézd meg korábbi videós beszámolónkat a HR Business Partner Programról: