Skip to main content

FlowWell

Legyen a well-being a vállalati stratégiád része!

A well-being ma már megkerülhetetlen kihívás a szervezetek számára. A FlowWell tapasztalt tanácsadói világszinten elismert és bizonyítottan hatékony módszerekkel és eszközökkel támogatják partnereinket a megfelelő munkavállalói jóllét kialakításában, mérésében vagy továbbfejlesztésében.

Well-being eszközök

Hogyan mérhető a jóllét?

Ma már tudjuk, hogy a jóllét többet jelent a betegségek hiányánál: a well-being nemcsak a fizikai jóllétről szól. Az Egészségügyi Világszervezet a munkahelyi jóllétet „a teljes fizikai, mentális és szociális jóllét állapotaként” definiálta.

Mindezeket figyelembe véve a Flow – a well-being iránt erősebben elkötelezett – tanácsadói, megalkották a FlowWellt, amelynek keretében általános és munkahelyi jóllétet támogató programokat ajánlunk.

Diagnosztikai eszközök

A jóllét mérésére 3 fő diagnosztikai eszközt kínálunk: PERMA(H), PIK és FirstBeat. Mindegyik felmérés alapot ad a célirányos well-being akciókhoz egyéni és csapatszinten. Alkalmasak minden fejlesztési programban: csoportos tréning, egyéni- és teamcoachingban, talent programban, illetve sales csapatok támogatása során. Segítségükkel megelőzhető a kiégés, és javítható a teljesítmény.

Bővebb információkért kattints a megfelelő boxra:

Reziliencia & Vezetés / PIK
A PIK (Pszichológiai Immun Kompetencia) kérdőív a reziliencia 16 tényezőjét méri, ezen keresztül a lelki rugalmasság, pszichológiai ellenállóképesség állapotát.
Firstbeat testszenzoros életmód-felmérés
A Firstbeat testszenzor megmutatja az egyént érő napi stresszreakciók mennyiségét és hatását, elemzi az alvásminőséget, feltárja az egyén regenerációs képességét.
PERMA(H) jóllét-kérdőív
A PERMA(H) modell akár az egyéni, akár a munkahelyi well-beinget képes átfogó szempontok alapján vizsgálni. A pszichológiai jóllét és boldogság öt kulcsfontosságú tényezőjét méri.

Well-being programok

A vállalati jóllét növeléséért

Munkavállalóink jólléte közvetlen hatással van vállalatunk üzleti sikereire is. Vezetőként fontos feladatunk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk munkatársainknak, hiszen ezzel támogathatjuk a hatékony működést és a várt eredményeket. Vállalati programjainkkal segítünk céljaid elérésében!

Fejlesztő programjainkat a pozitív pszichológia egyik legismertebb well-being modelljére építettük. Szervezetfejlesztői szemlélettel alakítjuk ki a vállalatra szabott optimális well-being csomagot. Tanácsadóként partnerünkkel közösen válogatjuk össze és adaptáljuk a megfelelő elemeket.

PERMA(H) modell

Nyílt képzések

Az egyéni jóllét támogatására

Bármilyen méretű is a vállalat, ahol dolgozol, bármilyen munkakörben is nyújtod a legjobbadat, a Flow nyílt képzései között biztosan találsz olyat, ami segít még eredményesebben végezni feladataidat.

FlowWell

Well-being tanácsadóid

Cséffalvay Gábor

Reziliencia & Vezetés /PIK szakértő
Firstbeat testszenzoros mérésszakértő
Stressz-regeneráció tanácsadó

Farkas Cecília

Kirov-Farkas Cecília

Reziliencia & Vezetés /PIK szakértő
Mentálhigiénés szakember

Kispesta Zsuzsa

Pszichológus, a PERMA-H szakértője

Lapu Klára

Coach
Firstbeat testszenzoros mérésszakértő
Stressz-regeneráció tanácsadó

Kérdésed van? Írj nekünk, és egy Flow-s kolléga hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.