Skip to main content

Flow Coaching Solutions

A Flow Coaching Solutions missziója, hogy képezzük és fejlesszük azon üzleti és egyéni ügyfeleinket, akik a coaching szemléletben hisznek és aszerint dolgoznak.

Nem klasszikus képző intézmény vagyunk, hanem pragmatikus coaching megoldásokat tanítunk és kínálunk az egyéni coachingtól a team coachingon át a szupervízióig.

Abban hiszünk, hogy a változás egyéni és szervezeti szinten is lehetséges és hosszú távon fenntartható. Résztvevőinket abban támogatjuk, hogy megtalálják saját hangjukat és stílusukat a coaching világán belül.

A Flow Coaching Solutions színterei

Válassz magadnak coach-ot!
Jellemzően Action Learning, Gestalt, TA, Brief, NLP coaching irányzatokban vagyunk kiképzettek, illetve vannak egyedi megoldásaink is, pl. testszenzoros méréssel kísért Teljesítménycoaching, Outdoor coaching, Grafikus coaching, Stage coaching, Wingwave stresszcsökkentő coaching. A bemutakozókban képet kapsz coaching szemléletünkről, munkastílusunkról, szakterületeinkről.
Coaching képzéseink (vezetőknek, HR-eseknek, coachoknak)
Képzéseink hosszabb és rövidebb formában adnak lehetőséget a coachingban való elmélyülésre. Résztvevőként szeretettel várjuk az üzleti élet bármely területéről a coaching szemléletet gyakorló vezetőket és HR-eseket, illetve a tudásukat bővíteni kívánó coachokat. Flow Coaching Series: legyen a vezetői eszköztárad része a coaching szemlélet!
Coaching szakmai esszenciák
A kisvideókban rövid szakmai tartalmakat osztunk meg. Célunk, hogy betekintést adjunk az általunk használt coaching eszközökbe, illetve hogy inspiráljuk a néző coachingról való gondolkodását, és ötleteket adjunk a szakmai témákban való elmélyüléshez.
Coach-ok támogatása, szupervizió
A professzionális szupervízió szerintünk nélkülözhetetlen a minőségi coach munkához. Ezt a lehetőséget kínáljuk mind praktizáló coachoknak, mind olyan üzleti vezetőknek, akik rendszeresen folytatnak coachingbeszélgetéseket.

Flow Coaching Solutions számokban

15
Flow-coach
8
irányzat
170
résztvevő évente
40
szervezet

Kérdésed van? Írj nekünk, és egy Flow-s kolléga hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

KAPCSOLAT