Skip to main content

Évindító Navigator

Célunk klienseinket, ügyfeleinket hozzásegíteni saját képességeik, erőforrásaik felismeréséhez, megtalálásához, erősítéséhez.

JELENTKEZÉS

Miről szólnak a Navigator programok?

Célunk a Navigator programokkal klienseinket/ügyfeleinket – akik saját életüket de másokét (is) vezetik – hozzásegíteni saját képességeik, erőforrásaik felismeréséhez, megtalálásához, erősítéséhez. Ez fontos alapköve a szervezet fenntartásának, fejlődésének is, amelyben tevékenykednek. A program tükrözi erős hitünket, hogy minden emberben benne van a pozitív, egészséges növekedésre, fejlődésre irányuló természetes erő.

Milyen hatást várhatsz, ha csatlakozol a programhoz?

A NAVIGATOR egyrészt a természet erejét, energetikai mintáit hozza kapcsolatba velünk, másrészt a csoport megtartó erejét kihasználva generálja azt a természetes közösségi erőteret, amelyben az energiák szabadon és erősen áramolhatnak. Rezonancia, sokrétű kapcsolódás, egyetemleges élmény, intuíció, érintődés és a saját Út kialakítása, megerősítése cselekvő, én-erős tudatosságot hoz létre hosszú távú hatással.

Évindító Navigator
Szépalma, 2024. január 1-3. vagy 2024. január 12-14. (2,5 nap)

2024 januárban immár 22. alkalommal várlak titeket az ÉVINDÍTÓ NAVIGÁTOR 2,5 napos elvonulásra a Bakonyban, a gyönyörű Szépalmán, ahol minden részlet arra teremtettetett, hogy a pozitív változás és az újrakezdés élménye mélyen bevésődjön.

A program összesen 20 óra csoportos coachingot jelent, amely különleges lehetőség arra, hogy egyrészt együtt reflektáljunk az elmúlt évre és megtervezzük az előttünk álló évet, másrészt feltöltődjünk és inspirálódjunk a saját életutunk mély megerősítése által.

Tehát belülről vezetve, tudatosan, jó energiákkal navigáljunk előre utunkon.

Mi fog történni az elvonuláson?

2,5 nap a saját ritmusodban varázslatos környezetben, kapcsolódva önmagadhoz, a saját érzéseidhez, gondolataidhoz és a csoportban egymáshoz. Ez segíthet a belső gondolatok rendezésében és a célok tisztázásában.

 • Reflektálás és értékelés: Mi minden történt velem az elmúlt évben? Mik voltak a legszebb pillanatok, legnehezebb kihívások, hol léptem át a saját határaimat? Mit szeretnék végleg elengedni? Hogyan kapcsolódom a saját utamhoz – és rajta haladok?
 • Célkidolgozás és tervezés: Mik lesznek a jövő év fókuszai? Milyennek szeretnéd látni magad a jövőben? Mi sarkall a céljaid megvalósításra? Hogyan nyersz több energiát abból, hogy még inkább a saját utadat járod? Mit teszel ezért?
 • Konkrét lépések megtervezése: Céljaid eléréséért mit kell tenned a következő hónapokban? Külső és belső erőforrások feltérképezése és mozgósítása, cselekvési terv elkészítése.
 • Jó szokások teremtése: Új saját, munkahelyi és családi szokások kialakítása, amelyek megerősítik és segítik céljaid megvalósítását és jó energiáid megélését. Mikor és hol van ezeknek helye a következő hónapokban? Mit tehetsz azért, hogy életed minden területén működtetni tudd azt, ami valahol már jól működik?
 • Kiscsoportos munka, ahol megoszthatod tapasztalataidat, gondolataidat. A csoport visszajelzése gazdagítja/hitelesíti a terveidet, segít az elköteleződésben
 • Mozgás, töltekezés: Hosszú séták a gyönyörű természetben és opcionálisan testedzés, egészséges és finom falatok.
 • Inspiráció és Kreativitás: Az új környezet, a különböző gondolatok és az inspiráló beszélgetések segíthetnek az új, kreatív ötletek születésében és az intuíciód, belső hangod kibontakozásában.

A program végére:

 • Lesz egy kész cselekvési terved az évre
 • Lesz egy erőforrás térképed, hogy jól gazdálkodhass a külső-belső erőforrásaiddal
 • Az közös munka és a környezet révén új perspektívával gazdagodsz, ami segít másképp látni az előtted álló döntéseket
 • Kibontakozik az én-erőd, megnő a tudatosságod és önazonosságod – megerősödnek jólléted alapjai
 • Feltöltöd energiakészleteidet, hogy jó erőben kezdd az új évet

Csatlakozz hozzánk és lépj be az új évbe egy olyan kalanddal, amely emlékezetes élményeket és inspirációt kínál!

Programtartó – Cséffalvay Gábor

’Csé’ – a megújulás mentora, a Belülről Vezetés és a Navigator megalkotója

Szervezet- és vezetésfejlesztési-, valamint változásmenedzsment tanácsadó, executive és életvezetési coach, Certified SIZE Prozess és Fusion Vital életmód tanácsadó, valamint outdoor tréner 40+ év szakmai, vállalkozói, vezetői tapasztalattal.

A program díja:

 • 90.000,- HUF+Áfa magánszemélyként
 • 225.000,- HUF+Áfa vállalati költségként, amely nem tartalmazza a szállás és étkezés költségét, illetve a terembérletet. Ez az összeg 55-70.000 HUF között van, a szállás jellegétől függően (részletes infó külön).

Időpontok, jelentkezés:

Jelentkezés a 2024.01.01-03-ei Évindító Navigator programra

Jelentkezés a 2024.01.12-14-ei Évindító Navigator programra

A program ismertetőjét innen tudod letölteni.

Kérdésed van? Bővebb információért kérjük írj nekünk:

Cséffalvay Gábor: +36 20 942 6966, cseffalvay.gabor@flow.hu
Farkas Cecília: +36 20 579 3661, farkas.cecilia.flowcommunity@flow.hu
Nagy Zselyke: +36 20 994 67 37, nagy.zselyke@flow.hu

A bekapcsolódásnak nincs szakmai előfeltétele, előképzettséget nem igényel. A meghirdetett program bejelentés alapján folytatott képzés. A program elvégzése után tanúsítvány kérhető, mely csak a program elvégzését igazolja, szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére, illetve tevékenység folytatására nem jogosít. 

A Flow Consulting Kft. felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000182

Jelentkezz Navigator programunkra most!

Kérjük, add meg elérhetőségeidet, és egy Flow-s hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

  Kérjük, nyilatkozzon róla, hogy elfogadja-e az adatkezelési irányelveinket.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.