Navigator workshop

Célunk klienseinket, ügyfeleinket hozzásegíteni saját képességeik, erőforrásaik felismeréséhez, megtalálásához, erősítéséhez.

JELENTKEZÉS

Miről szólnak a Navigator programok?

Célunk a Navigator programokkal klienseinket/ügyfeleinket – akik saját életüket de másokét (is) vezetik – hozzásegíteni saját képességeik, erőforrásaik felismeréséhez, megtalálásához, erősítéséhez. Ez fontos alapköve a szervezet fenntartásának, fejlődésének is, amelyben tevékenykednek. A program tükrözi erős hitünket, hogy minden emberben benne van a pozitív, egészséges növekedésre, fejlődésre irányuló természetes erő.

Milyen hatást várhatsz, ha csatlakozol a programhoz?

A NAVIGATOR egyrészt a természet erejét, energetikai mintáit hozza kapcsolatba velünk, másrészt a csoport megtartó erejét kihasználva generálja azt a természetes közösségi erőteret, amelyben az energiák szabadon és erősen áramolhatnak. Rezonancia, sokrétű kapcsolódás, egyetemleges élmény, intuíció, érintődés és a saját Út kialakítása, megerősítése cselekvő, én-erős tudatosságot hoz létre hosszú távú hatással.

Navigator – Belülről Vezetés workshop – Újítsd meg erődet és megküzdő képességedet
2023. június 09-11.

Készülj fel a viharokra és erősítsd meg magadat!

Sok szeretettel várunk a következő NAVIGÁTOR – Belülről Vezetés programra, amely során elsajátítható a hatékony, energizáló belső vezetés és megtanulható a saját megküzdőképesség erősítése.

Ha szeretnéd mélyebben átgondolni a céljaidat és az energiáidat feltölteni, valamint minden nap jól navigálni az Utadon, ez a 20 éve sikeresen zajló program Neked való!

A program célja:

A bennünk lévő belső vezető megújítása és megerősítése. A 2,5 napos program egyéni és csoportos munkával, erős outdoor elemeivel segít abban, hogy hatékonyan tudd navigálni az életedet, válságálló vezetője légy magadnak és ezáltal másoknak is. Mindezt egy olyan erőtérben, mely lehetőséget ad céljaid mélyebb átgondolására és energiáid feltöltésére.

Kiket várunk?

Vezetőket és vezetői szerepre készülőket, akár magánemberként is, illetve azokat, akik nem töltenek be vezetői szerepet egy szervezetben, de saját életüknek vezetői, az EGÉSZ-ség koncepciót fókuszban tartva szeretnének (újra) rátalálni belső vezetőjükre, erősíteni azt.

A program eszközt ad:

  • a külső és belső erőforrásaid feltérképezéséhez és aktiválásához
  • céljaid és saját utad megerősítéséhez
  • a céljaidat támogató network építéséhez és megerősítéséhez
  • a mindennapi stresszel való megküzdéshez
  • a rugalmasság és stabilitás egyidejű megteremtéséhez
  • gyorsabb és könnyebb alkalmazkodáshoz

A Belülről Vezetés program részletes tájékoztatója letölthető innen

Jelentkezem

Programtartó:

Cséffalvay Gábor “Csé” – a megújulás mentora
Szervezet- és vezetésfejlesztési-, valamint változásmenedzsment tanácsadó, executive és életvezetési coach, Certified SIZE Prozess és Fusion Vital életmód tanácsadó, valamint outdoor tréner 40+ év szakmai, vállalkozói, vezetői tapasztalattal. A Belülről Vezetés és a Navigator megalkotója – 20 év alatt 85 csoport, illetve 500 ember támogatója.

Bővebb információért kérjük írj nekünk:

Cséffalvay Gábor: +36 20 942-6966, cseffalvay.gabor@flow.hu
Farkas Cecília: +36 20 579 3661, farkas.cecilia.flowcommunity@flow.hu
Nagy Zselyke: +36 20 994 67 37, gyakornok.asszisztencia@flow.hu

A bekapcsolódásnak nincs szakmai előfeltétele, előképzettséget nem igényel. A meghirdetett program bejelentés alapján folytatott képzés. A program elvégzése után tanúsítvány kérhető, mely csak a program elvégzését igazolja, szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére, illetve tevékenység folytatására nem jogosít. 

A Flow Consulting Kft. felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000182

Jelentkezz Navigator programunkra most!

Kérjük, add meg elérhetőségeidet, és egy Flow-s hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

    Kérjük, nyilatkozzon róla, hogy elfogadja-e az adatkezelési irányelveinket.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.