Navigator

Célunk klienseinket, ügyfeleinket hozzásegíteni saját képességeik, erőforrásaik felismeréséhez, megtalálásához, erősítéséhez.

Miről szólnak a Navigator programok?

Célunk a Navigator programokkal klienseinket/ügyfeleinket – akik saját életüket de másokét (is) vezetik – hozzásegíteni saját képességeik, erőforrásaik felismeréséhez, megtalálásához, erősítéséhez. Ez fontos alapköve a szervezet fenntartásának, fejlődésének is, amelyben tevékenykednek. A program tükrözi erős hitünket, hogy minden emberben benne van a pozitív, egészséges növekedésre, fejlődésre irányuló természetes erő.

Milyen hatást várhatsz, ha csatlakozol a programhoz?

A NAVIGATOR egyrészt a természet erejét, energetikai mintáit hozza kapcsolatba velünk, másrészt a csoport megtartó erejét kihasználva generálja azt a természetes közösségi erőteret, amelyben az energiák szabadon és erősen áramolhatnak. Rezonancia, sokrétű kapcsolódás, egyetemleges élmény, intuíció, érintődés és a saját Út kialakítása, megerősítése cselekvő, én-erős tudatosságot hoz létre hosszú távú hatással.

Belülről Vezetés – Personal Leadership Program
Szépalma, 2022. november 19-21.

A program célja:

A bennünk lévő belső vezető megújítása és megerősítése. A 2,5 napos program egyéni és csoportos munkával, erős outdoor elemeivel segít abban, hogy hatékonyan tudd navigálni az életedet, válságálló vezetője légy magadnak és ezáltal másoknak is.
Mindezt egy olyan erőtérben, mely lehetőséget ad céljaid mélyebb átgondolására és energiáid feltöltésére.

Kiket várunk?

Vezetőket és vezetői szerepre készülőket, akár magánemberként is, illetve azokat, akik nem töltenek be vezetői szerepet egy szervezetben, de saját életüknek vezetői, az EGÉSZ-ség koncepciót fókuszban tartva szeretnének (újra) rátalálni belső vezetőjükre, erősíteni azt.

A program eszközt ad:

 • A külső és belső erőforrásaid feltérképezéséhez és aktiválásához
 • Céljaid és saját utad megerősítéséhez
 • A céljaidat támogató network építéséhez és megerősítéséhez
 • A mindennapi stresszel való megküzdéshez
 • A rugalmasság és stabilitás egyidejű megteremtéséhez
 • Gyorsabb és könnyebb alkalmazkodáshoz

A Belülről Vezetés program részletes tájékoztatója letölthető innen

Jelentkezem

 

ÚJÉVindító Navigator – 2,5 napos Personal Leadership Program a Saját Út megerősítésére
Szépalma Hotel, 2023. január 01-03.

2023 januárjának első napjaiban immár 21. alkalommal kerül megrendezésre a NAVIGÁTOR program különleges, évindító változata.
A program egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy védett környezetben, elmélyedve dolgozhasd fel az elmúlt évet. Kapcsolódj magadhoz és az értékes tapasztalatokat felhasználva tervezd meg az előtted álló évet, találd meg a súlypontokat, célokat és az azokhoz szükséges lépéseket.
Köteleződj el cselekvésre!

Mit nyújt a program?

 • Segít lezárni az előző évet és megtervezni a következőt
 • Megújítja kapcsolódásod önmagaddal és környezeteddel
 • Erősíti a reziliencia-képességedet
 • Támogatja külső és belső erőforrásaid feltérképezését, (újra)mozgósítását, tudatosítja működési módod, a változtatások megérlelését, az elengedést és a megerősítést
 • Biztosítja az utánkövetést az év első negyedére, hogy vezetői szerepeidet megtanuld stabilan alkalmazni a mindennapjaidban, az életed összes színterén

Az ÚJÉVindító Navigator program részletes tájékoztatója letölthető innen

Jelentkezem

 

Programtartó:

Cséffalvay Gábor “Csé” – a megújulás mentora
Szervezet- és vezetésfejlesztési-, valamint változásmenedzsment tanácsadó, executive és életvezetési coach, Certified SIZE Prozess és Fusion Vital életmód tanácsadó, valamint outdoor tréner 40+ év szakmai, vállalkozói, vezetői tapasztalattal. A Belülről Vezetés és a Navigator megalkotója – 20 év alatt 85 csoport, illetve 500 ember támogatója.

Bővebb információért kérjük írj nekünk:

Cséffalvay Gábor: +36 20 942-6966, cseffalvay.gabor@flow.hu
Farkas Cecília: +36 20 579 3661, farkas.cecilia.flowcommunity@flow.hu

Jelentkezz Navigator programunkra most!

Kérjük, add meg elérhetőségeidet, és egy Flow-s hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

  Kérjük, nyilatkozzon róla, hogy elfogadja-e az adatkezelési irányelveinket.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.