Skip to main content

Termékek

Olyan mérőeszközöket használunk, amelyek pontosan és látványosan mérik fel a szervezet flow-képességét és kultúráját.

MIT CSINÁLUNKAJÁNLATKÉRÉS
A Flow Consulting - Komplex megbeszéléshatékonyság-fejlesztő csomagja

MEETINGEK FLOWBAN

Komplex megbeszéléshatékonyság-fejlesztő csomag, mely tartalmazza a Flow-s tanácsadók által felmért és megvizsgált meetingstruktúra és -kultúra kialakítását, és a levelezőrendszerhez kapcsolódó dedikált szoftver segítségével megtámogatott, adatalapú meetinghatékonyság-figyelő eszközt.

Bővebb információért töltsd le ismertetőnket

ONBOARDING

A szervezet HR részlegével együttműködve, egy online platformra építve alakítjuk ki azt az onboarding folyamatot, ami a lehető legjobban illeszkedik a szervezet elvárásaihoz, sajátosságaihoz és az új belépők igényeihez, akik lépésről lépésre haladva kapják meg az összes információt, tudást, impulzust.

Bővebb információért töltsd le ismertetőnket
Flow Consulting - Megküzdés, mentális egészség mérése

REZILIENCIA PROGRAM MUNKATÁRSAKNAK

Megküzdés, mentális egészség mérése és erősítése egyéni és szervezeti szinten, szervezeti szintű wellbeing és vezetésfejlesztési akciók, prevenciós program kidolgozása a Pszichológiai immunkompetencia és vezetői hatás kérdőívek segítségével.

Bővebb információért töltsd le ismertetőnket

FLOW HR BENCHMARK

Csatlakozz online benchmark közösségünkhöz, ahol több, mint 95 HR mérőszámra találsz folyamatosan frissülő piaci adatot. Csak néhány példa: képzési költség/fő, önkéntes elvándorlás, tervezett béremelés, toborzási ciklusidő stb.

Bővebb információért kattints ide és regisztrálj ingyenes demónkra