Skip to main content

Viselkedéselemzés az Üzleti világban

JELENTKEZÉS

Miről szól a Viselkedéselemzés az Üzleti világban tréning?

  • Olyan technikákat keresel, amelyek segítségével megbízható módon felmérheted mások viselkedését, és jobban megalapozhatod a döntéseid?
  • Szeretnél képessé válni arra, hogy lásd és halld, hogy valójában mit gondolnak és éreznek mások?
  • Hivatásod megköveteli, hogy fel tudd kutatni az igazságot, és megbizonyosodhass a neked átadott információ hitelességéről?

Ha e kérdések bármelyikére IGEN a válaszod, a Viselkedéselemzés az Üzleti világban tréning segíthet elérni a célod.

Viselkedéselemzés képzésünk során a tréning résztvevői elsajátíthatják, hogy miként ismerhetik fel mások érzelmeit és pillanatnyi érzelmi változásait, elemezhetik az emberi viselkedést, vehetik észre a rejtett üzeneteket a kommunikáció során, és mérhetik fel megbízható módon a szavahihetőségét és hitelességét azoknak, akikkel kapcsolatba kerülnek.

A képzés messze túlmutat a szavak elemzésén, mivel a tréningen résztvevők megtanulják elemezni és értelmezni a hat fő kommunikációs csatornán keresztül érkező jeleket az egyedülálló SCAnS (Six Channel Analysis System) segítségével.

VISELKEDÉSELEMZÉS (SCAnS) AZ ÜZELTI VILÁGBAN KÉPZÉS BEMUTATÁSA

A képzés időtartama: 1 nap  (a képzés részletes leírását itt tudod letölteni

A képzés időpontjai:

  • Viselkedéselemzés I. – 2024. október 16. szerda ( 9:00-17:00)
  • Viselkedéselemzés II. – 2024. november 6. szerda ( 9:00-17:00) – a képzés elvégzésének előfeltétele a Viselkedéselemzés I. képzés elvégzése

A képzés díja:  115.000, – Ft/fő +ÁFA / nap

Trénerek:         dr. Erdős Anna Ágnes és Janza Márton

Csoportlétszám: minimum 6 fő, maximum 15 fő

JELENTKEZEM

A bekapcsolódásnak nincs szakmai előfeltétele, előképzettséget nem igényel. A meghirdetett program bejelentés alapján folytatott képzés. A program elvégzése után tanúsítvány kérhető, mely csak a program elvégzését igazolja, szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére, illetve tevékenység folytatására nem jogosít. 

A Flow Consulting Kft. felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000182

MI AZ A SIX CHANNEL ANALYSIS SYSTEM (SCAnS)?

A SCAnS egy tudományos bizonyítékokra épülő, de egyben a való élet kihívásaira szabott viselkedéselemző módszer, amely bárki által könnyen elsajátítható és elég egyszerűen használható ahhoz, hogy valós élethelyzetekben, valós időben támogathassa a nagy téttel járó döntéshozatalt. A SCAnS elsajátításával képessé válhatunk arra, hogy olvassunk mások érzelmeiben, pillanatnyi érzelmi változásaiban, és különbséget tudjunk tenni megtévesztő és hiteles üzenetek között. Egyszerűen megfogalmazva, a SCAnS segít eljutni az igazsághoz. A SCAnS-t külföldön már rutinszerűen használják az üzleti élet számos területén, emellett széles körben alkalmazzák az európai repülőtereken és védelmi minisztériumokban, valamint a nemzetközi diplomácia területén.

A NONVERBAL ACADEMY BEMUTATÁSA

A NonVerbal Academy egy tréning- és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás, melynek szakterülete az érzelmi intelligencia, a mások viselkedésében való olvasás tudománya, és a megtévesztő viselkedési formák pontos és megbízható módon történő azonosítása tudományosan igazolt verbális és nonverbális viselkedésbeli indikátorok alapján. A célunk az, hogy olyan gyakorlati tudást adjunk át ügyfeleinknek, amelyet azonnal és magabiztosan alkalmazhatnak az emberi interakciók széles körében és az általuk elsajátított ismereteket gyakorlati eredményekben, szakmai vagy magánéleti sikerekben tudják kamatoztatni.

A NONVERBAL ACADEMY OKTATÓI

A NonVerbal Academy alapító tagjai és oktatói a világ legkiemelkedőbb intézményeiben szerezték tudományos ismereteiket és tettek szert gyakorlati,
elemzői képesítéseikre. Trénereink globális szinten azon tizenegy személy közé tartoznak, akik képesítéssel rendelkeznek arra, hogy oktathassák a SCAnS-t.

Társalapító, Tréner, Tanácsadó

– MSc Communication, Behaviour and Credibility Analysis (Manchester Metropolitan University, UK)
– PG Dip. Behaviour Analysis and Investigative Interviewing (Emotional Intelligence Academy (EIA), UK)
– Certified SCAnS Coder (EIA, UK)
– Certified SCAnS Trainer (EIA, UK)
– Certified FACS Coder (Paul Ekman Group, (PEG), USA)
– Certified Trainer (PEG, USA)
– Micro Expression Recognition, Micro Expressions Intensive, Micro Expressions Profile (PEG, USA)
– Subtle Expression Recognition (PEG, USA)
– Enhanced Emotion Recognition (Humintell, USA)
– Certified Profiler (Evidentia University, USA)

 

Társalapító, Tréner, Tanácsadó

– Certified SCAnS Coder (EIA, UK)
– Certified SCAnS Trainer (EIA, UK)
– Certified FACS Coder (PEG, USA)
– Certified Trainer (PEG, USA)
– Micro Expression Recognition (Humintell, USA)
– Subtle Expression Recognition (Humintell, USA)
– Advanced Dangerous Demeanour Detection (Humintell, USA)
– Evaluating Truthfulness and Credibility (PEG, USA)
– Emotional Skills and Competences (PEG, USA)
– Certified Profiler (Evidentia University, USA

 

A résztvevők elsajátítják az arckifejezések egyetemes nyelvét a hét univerzális érzelmen keresztül: öröm, harag, szomorúság, félelem, undor, meglepetés és megvetés. Kutatási eredmények bizonyítják, hogy az ehhez a hét érzelemhez kötődő arckifejezés azonos módon jelenik meg az emberek arcán a világ minden táján, függetlenül az életkortól, a nemtől, a rassztól, a kultúrától és a származástól. A résztvevők azt is megtanulják, hogyan vegyék észre a mikro arckifejezéseket. A mikro kifejezések érzelmekhez kötődő, nagyon gyors arckifejezések (kevesebb, mint fél másodpercig tartanak), amelyeket képtelenek vagyunk szándékosan elnyomni vagy megjelenésüket megakadályozni, így egy villanásnyi időre felfedik valós érzelmeinket.

Ahogy a mikro arckifejezéseket, úgy a hangban bekövetkező változásokat is rendkívül nehéz szándékosan elnyomni, amikor egy érzelem hatása alatt állunk, ezért a vokális csatorna is megbízható információt nyújt mások érzelmi állapotának felméréséhez, így a képzés során a résztvevők megismerkedhetnek az emberi hang elemzésének tudományos módszereivel.

A testbeszéd és a hazugság kapcsolatáról számtalan mítosz és féltudományos állítás kering a köztudatban, ezért az NonVerbal Academy célja, hogy megossza ügyfeleivel azt a tudásanyagot a nonverbális viselkedésről és a hazugságról, amit tudományos bizonyítékok is egyértelműen alátámasztanak. A tréninget elvégzők elsajátíthatják a testbeszéd olvasásának tudományos módszereit és azt, hogy milyen módon lehet ezeket az üzeneteket felhasználni mások valós érzései, motivációi és gondolatai azonosítása érdekében.

Mivel a szavak, amelyeket használunk, sokat elárulnak belső érzelmi és gondolati folyamatainkról, a tréning során a résztvevőknek azt is megtanítjuk, hogy hogyan elemezzék mások beszédének és írott kommunikációjának stílusát és tartalmát, illetve, hogy hogyan állapíthatják meg azt, hogy egy nyilatkozat kitalált vagy valós történéseken, emlékeken alapul.

A vegetatív idegrendszer által generált automatikus reakciókat, melyek egy érzelem hatására állnak be, szintén nagyon nehéz szándékosan elnyomni, leplezni vagy szimulálni, ezért a hazugság megbízható jeleinek tekintjük őket. A tréning során megtanítjuk, hogy melyek azok a szabad szemmel is jól látható pszichofiziológiai jelek, melyek leleplezik a megtévesztő viselkedéseket. Interaktív kurzusaink bővelkednek a csoportos gyakorlatokban, videó-tesztekben és szituációs játékokban, hogy a résztvevők biztonságos környezetben gyakorolhassák a tanult viselkedéselemző technikákat, és teljesítményükről oktatóinktól visszajelzést kaphassanak.

Jelentkezz a Viselkedéselemzés az Üzleti világban képzésre most!

JELENTKEZEM

Kérdésed van? Írj nekünk, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

    Kérjük, nyilatkozzon róla, hogy elfogadja-e az adatkezelési irányelveinket.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.