FlowReggelt!

FlowReggelt! eseményeinken tapasztalatot cserélhetsz a Flow tanácsadóival, és meghívott vendégelőadóink válaszolnak a legizgalmasabb kérdéseidre is.

2022.06.08. - FlowReggelt! - Van idő a wellbeingre!?

Miről beszélgetünk a következő FlowReggelt!-en?

Az állandó változás, és a bizonytalanság soha nem tapasztalt kihívások elé állítja a munka világát. Folyamatos újratervezés és kiszámíthatatlan
gazdasági feltételek között kell hozni a jó eredményt. Ez a készültség extra emberi energiát vesz igénybe, amihez mozgósítanunk kell minden tartalékunkat. A munkahelyi jóllét a fennmaradás és versenyképesség egyik kulcsává vált. A munkahelyi egészségfejlesztés évek óta ismert feladat, de még mindig nem eléggé elterjedt ez a szemlélet. Résztvevőinket arra inspiráljuk, hogy kreatívan aknázzák ki lehetőségeiket. A reggeli mellé „felszolgálunk” néhány tapasztalatot, bevált gyakorlatot és közben mi is feltöltjük energiatankunkat.

Házigazdák:

  • Lapu Klára, tréner, Fusion Vital életmód szakértő
  • Juhász Tünde, tréner, mentálhigiénés szakember

Vendégeink:

  • Medzihradszky-Nagy Anett – DANA Hungary
  • Molnár Andrea – MÜPA
  • Schmidt Andrea – Siemens

Időpont: 2022.06.08. 08:30-12:00

Helyszín: Városliget Café – 1146 Budapest, Olof Palme sétány 6.

Hogyan tudsz jelentkezni?

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Kérjük, amennyiben részt vennél eseményünkön, jelentkezésed küldd el legkésőbb 2022.05.30. 16:00 óráig a flowreggelt@flow.hu email címünkre.
(Trénerek, tanácsadók, coachok csak külön, névre szóló meghívóval vehetnek részt. Egy szervezettől maximum 3 főt tudunk fogadni.)
FLOWREGGELT! FACEBOOK ESEMÉNY

Tarts velünk a FlowReggelt! programjain!