FlowReggelt!

FlowReggelt! eseményeinken tapasztalatot cserélhetsz a Flow tanácsadóival, és meghívott vendégelőadóink válaszolnak a legizgalmasabb kérdéseidre is.

2023.04.26.FlowReggelt! - Flow-híd, ami összeköt - Fókuszban a forprofit-nonprofit partnerségek

Miről beszélgetünk a következő FlowReggelt!-en?

Hisszük, hogy a világ jobbítása mindannyiunk felelőssége és lehetősége. Minél többen így gondoljuk, annál nagyobb hatást érhetünk el. Ennek szellemében rendezzük ezt az eseményt. Szeretnénk olyan gyümölcsöző együttműködéseket bemutatni és megismerni, amelyek a forprofit és nonprofit szereplők kölcsönös tanulását eredményezik, és valódi értéket teremtenek. Ezért erre a FlowReggelt! eseményre együtt várjuk forprofit és nonprofit ügyfeleinket, partnereinket.

Házigazdáink:

  • Miskó Diána – Flow Magyarország
  • Sütöri Ágnes – Flow Alapítvány

Vendégeink:

Farkas Emese ügyvezető – Önkéntes Központ Alapítvány és Kiss Anikó menedzser, Vállalati kapcsolatok és kommunikáció – Dreher Sörgyárak Zrt.

Forgács-Fábián Sára megálmodó, a kuratórium elnöke – Amigos a gyerekekért Alapítvány és Mező Bálint menedzser, Közösségi szerepvállalás – LEGO Csoport

A beszélgetést vezeti: Csordás Izabella – Flow Alapítvány

Közreműködik: Varga Judit és Túry Krisztina forrásteremtési szakértők – Art of Asking and Giving

Időpont: 2023. április 26., 08:30-11:30

Helyszín: Városliget Café – 1146 Budapest, Olof Palme sétány 6.

Hogyan tudsz jelentkezni?

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Kérjük, amennyiben részt vennél eseményünkön, jelentkezésed küldd el legkésőbb 2023.04.15. 16:00 óráig a flowreggelt@flow.hu email címünkre. Eseményünkre elsősorban CSR vezetőket, illetve forprofit és nonprofit szervezetek vezetőit várjuk. Egy szervezettől akár két résztvevőt is szívesen fogadunk.
FLOWREGGELT! FACEBOOK ESEMÉNY

Tarts velünk a FlowReggelt! programjain!