Nyílt képzéseink

Bármilyen méretű is a vállalat, ahol dolgozol, bármilyen munkakörben is nyújtod a legjobbadat, a Flow nyílt képzései között biztosan találsz olyat, ami segít még eredményesebben végezni a feladataidat.

AJÁNLATKÉRÉS

FLOW NYÍLT KÉPZÉS

Energizáló Vezető

Ezen a kurzuson azt tanulhatod meg, hogy hogyan lehet inspiráló kérdésekkel vezetni és ráirányítani a figyelmet a lehetőségekre, és hogyan tudod megerősíteni az embereket az erőforrásaikban és abban, hogy támaszkodjanak a múltban elért sikereikre.

ÉRDEKEL

FLOW NYÍLT KÉPZÉS

Flow Management Akadémia

A Human Telex Consulting és a Flow Consulting konzorciálisan szervezett, felső- és tapasztalt középvezetőknek szóló, nyílt rendszerű vezetőképző programja, mely könnyen elsajátítható és a gyakorlatban azonnal használható vezetői eszköztárat ad.

ÉRDEKEL

FLOW NYÍLT KÉPZÉS

HPLJ Képzés

A HPLJHigh Performance Learning Journeys – Champion Level minősítő képzésünket minden képzéssel és fejlesztéssel foglalkozó szakember számára ajánljuk.

ÉRDEKEL

FLOW NYÍLT KÉPZÉS

Navigator

Hisszük, hogy minden emberben benne van a pozitív, egészséges növekedésre, fejlődésre irányuló természetes erő. A program résztvevőit hozzásegítjük saját képességeik, erőforrásaik felismeréséhez, megtalálásához, erősítéséhez.

ÉRDEKEL

FLOW NYÍLT KÉPZÉS

Network Leadership

Ha vezető vagy HR-es vagy, és szeretnéd erősíteni személyes hatásodat, energizált, elkötelezett, aktív emberekkel szeretnél dolgozni, növelni akarod hatékonyságodat a változási folyamatokban, akkor neked ajánljuk ezt a képzést.

ÉRDEKEL

FLOW NYÍLT KÉPZÉS

Sikeres Vezető

Tréningünk a meglévő konfliktusok feloldásában, és a vezetői szerepben nyújt fejlődési segítséget azoknak, akik munkakörük, beosztásuk vagy más társadalmi szerepük révén követendő példává, mintává szeretnének válni közösségükben.

ÉRDEKEL

FLOW NYÍLT KÉPZÉS

Trénerképzés-Sarkcsillag 1 és 2

Ebben a programunkban az eddigi fejlesztői tapasztalataink esszenciáját adjuk át, ami a Sarkcsillaghoz hasonlóan viszonyítási pontként szolgál majd a résztvevők számára, hogy megtalálják saját tréneri stílusukat, útjukat.

ÉRDEKEL

FLOW NYÍLT KÉPZÉS

Vezetői Önindító

Könnyen alkalmazható vezetői eszköztárat szeretnél a mindennapokhoz és a nehéz helyzetek kezeléséhez? A program célja a tudatosabb és hatásosabb vezetői működés, ezt a tréner mellett az intenzív egymástól tanulás is támogatja.

ÉRDEKEL

Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád,
csinálj magadnak egy
ajtót!
(Milton Berle)