Skip to main content

Coach-ok támogatása

szupervízió

KAPCSOLAT

A professzionális szupervízió szerintünk nélkülözhetetlen a minőségi coach munkához. Ezt a lehetőséget kínáljuk mind praktizáló coachoknak, mind olyan üzleti vezetőknek, akik rendszeresen folytatnak coachingbeszélgetéseket.

A szupervízió a személyes, szakmai és szervezeti kompetenciák és hatékonyság növelésére irányul, miközben a mentális egészség megőrzését és a munkahelyi kiégés megelőzését is célozza. Szabályozott tanácsadási folyamatként a szupervízió támogatja a szakmai személyiség fejlődését, önreflektív tanulási folyamatokat indítva el.

Egyéni és csoportos formában is elérhető, ahol a résztvevők konkrét munkahelyi esetekkel dolgoznak, a hatalom, hierarchia, együttműködés, segítői attitűd és szakmai identitás témakörében.

A szupervízió során a résztvevők időt, figyelmet, biztonságot kapnak, új nézőpontokat, mélyebb önismeretet és módszert a mentális egészség megőrzésére. A folyamat elősegíti a problémák megoldását, csökkenti a stresszt és növeli a munkatársak közötti harmóniát, ami a szervezet hatékonyságát is javítja.

Töltsd le részletes ismertetőnket:

LETÖLTÉS

Kérdésed van? Írj nekünk, és egy Flow-s kolléga hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.