Skip to main content

Válassz coach-ot!

KAPCSOLAT

Több mint 15 coach erősíti a Flow csapatát. Ismerkedj meg velük! A bemutakozókban képet kapsz coaching szemléletünkről, munkastílusunkról, szakterületeinkről.

Milyen coaching szemléletben dolgozunk?

Jellemzően Action Learning, Gestalt, TA, Brief, NLP coaching irányzatokban vagyunk kiképzettek, illetve vannak egyedi megoldásaink is, pl. testszenzoros méréssel kísért Teljesítménycoaching, Outdoor coaching, Grafikus coaching, Stage coaching, Wingwave stresszcsökkentő coaching.

Milyen keretben dolgozunk?

 • Egyéni coaching folyamatokat viszünk közép- és felsővezetői szinten
 • Action Learning csoportokat tartunk képzési programok részeként
 • Teamcoachingokat vezetünk szervezetfejlesztési projektek keretében
 • Szupervíziót nyújtunk vezetőknek, egyéneknek
 • Coaching szemléletű vezetést tanítunk vezetőfejlesztési programokban
 • Business coachingot tanítunk egyetemi képzések vendégtanáraiként

Ha kedvet kaptál egy profi coaching beszélgetéshez, akkor válassz magadnak coach-ot, és jelentkezz be a Flow-ba az alábbi linken:

KAPCSOLAT

Balázs György

Appreciative coach

BEMUTATKOZÁS

Végzettségem szerint közgazdász vagyok. A Közgazdasági Egyetem elvégzése óta tanácsadóként dolgozom. Rendszeresen vezetek fejlesztési folyamatokat, támogatok szervezeti változásokat, coacholok felsővezetőket.

Szakterületem elsősorban a szervezet- és vezetésfejlesztés, változásmenedzsment, HR rendszer fejlesztés illetve az ezekhez kapcsolódó kis- és nagycsoportos, valamint egyéni programok magyarul és angolul. Appreciative coach minősítésem van.

A konkrét tanácsadói feladat ellátásában segítségemre válik, hogy magam is építettem céget, vittem végig változásokat, értékesítettem szolgáltatást saját szervezetemben és ügyfeleknél egyaránt.

Kiemelt referenciák:

 • Aegon Magyarország – Felsővezetői és vezetői workshopok, fejlesztési folyamatok támogatása
 • Morgan Stanley – Experienced Managers Leadership Development 2015-2018
 • BASF – Leading Yourself and Others – Új és gyakorlott vezetők fejlesztéseKözép-Európa 2016-2018
 • NN – Felsővezetői és vezetői workshopok, kultúrafejlesztés 2014-2017
Balázs György

Bozsogi Dia

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach

BEMUTATKOZÁS

2003 óta coacholok vezetőket, emellett szervezetfejlesztőként és trénerként is dolgozom. Több mint 1000 óra coaching tapasztalatom van, és évekig tanítottam business coach képzésben, illetve szervezetekben vezetőket a coaching stílusú vezetésre.

Munkám során arra törekszem, hogy klienseim felfedezzék és jobban kihasználják belső erőforrásaikat. Gyakorlatias szemléletben dolgozom, sok visszajelzést adok, és ügyfeleimet aktívan támogatom abban, hogy  kísérletezzenek új viselkedésformákkal. Munkámban ötvözöm a konfrontációt és a támogatást.

Képesítéseim:

 • Gestalt oriented executive, pair and team coach
 • Action Learning facilitator
 • Solution oriented / Brief coach
 • Gestalt therapist

Legfőbb referenciáim:

Citroën, Magyar Telekom, MOL, TEVA, Sodexo, Danone, Federal Mogul, DHL, Lightware, Portico Investment, Wallis, Thermo Fisher

Cséffalvay Gábor

Partner, szenior tanácsadó, vezetői és személyes coach

BEMUTATKOZÁS

Holisztikus, rendszerszemléletű és folyamat-orientált ember vagyok – szakmám a hivatásom. „Bízz a folyamatban” a mottóm. Szeretem a kihívásokat, a dinamikát, az újat. Tapasztalt vállalkozó és vezető is vagyok. Közel 35 éves pályám során sok sikeres komplex változási, szervezetfejlesztési projektet vezettem és voltam változásokat vezető felsővezetők partnere és személyes támogatója – coachként is. A 90’-es évek közepétől végzek coachingot, angolul, németül is, az utóbbi évek átlagában évi 8-10 teljes egyéni folyamatot, 150-180 órával.

Coaching filozófiám

A coaching egy mély találkozás, amely a bizalomra és a személyes értékek és tapasztalatok teljes, egészleges alkalmazására épül. A kliens felé a teljes, feltétlen odaadás és felelősségvállalás jellemzi a felnőtt  partnerkapcsolat jegyében, mely nyílt, őszinte, bizalmi légkört teremt és elősegíti a kliens elköteleződését a változás iránt. A coach elsősorban reflektív jelenlétével, kérdéseivel, hipotéziseivel és meglátásaival, személyes visszacsatolással segíti az ügyfél fejlődési folyamatát. Felvállalhatja ugyanakkor a direkt konfrontációt és minta-adást is a folyamat egyes szakaszaiban. Coachként egyrészt hiteket, energiákat és kreatív megoldásokat mozgósítok, másrészt tudatosságot, módszeres önfejlesztő gyakorlatot építek személyiségemnek és technikáimnak a hiteles képviseletével. Döntően a partner meglévő önerősítő kapacitásait élesztjük fel és erősítjük meg együtt.

Válogatott személyes referenciák

 • SIEMENS  vezetői és személyes coachingok
 • Imperial Tobacco  felsővezetői coachingok
 • AUDI  személyes fejlesztés, vezetői coachingok
 • Mercedes  személyes fejlesztés, vezetői coachingok
 • MOL Austria  felsővezetői coachingok
VIDEÓ

Csaszlava Nándor

Szervezetfejlesztési tanácsadó, team coach, tréner

BEMUTATKOZÁS

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, Győrben az AIESEC Magyar Közgazdászhallgatók Egyesületének elnöki pozícióját töltöttem be. Kilenc hónapos malajziai szakmai gyakorlatot követően 6 évig dolgoztam az Allianz Hungária Biztosítónál mint belső tréner. Elsősorban vezetői és munkatársi készségfejlesztő tréningekre specializálódtam.

A Flow Csoporthoz 2011-ben csatlakoztam. Minősített Human Synergistics® (HS) és GPOP© tanácsadó, továbbá megoldás fókuszú team coach vagyok. Területem elsősorban az együttműködés-fejlesztés, szervezetfejlesztés, készségfejlesztés.

Személyes referenciák közül:
 • NCR – Szervezetfejlesztés, Vezetői készségfejlesztés
 • MOL – Szervezetfejlesztés, Tehetség program támogatás, Készségfejlesztés
 • HAJDU – Szervezetfejlesztés, Együttműködés fejlesztés
 • FORD – Értékesítés fejlesztés
 • Bold Agro – Szervezeti kultúra fejlesztés
VIDEÓ

Jakobsen Petra

Senior HR tanácsadó, HR tréner és coach, a Flow HR üzletág vezetője

BEMUTATKOZÁS

Szakmai háttér:

Már a Közgazdaságtudományi Egyetemen is tanultam pszichológiát, de ezt a tudást 2008-tól folyamatosan bővítettem ICF akkreditált coach képzésekkel: Business Coach Akadémia, Gestalt Coaching Center, Action Learning Team Coach és a Gordon TA-nál tranzakció analízis képesítéssel.

Emellett 27 évnyi HR szakmai, ezen belül 23 évnyi HR felsővezetői tapasztalattal rendelkezem nagyvállalatoknál, melynek során saját csapatom vezetése mellett gyakran kellett közép- és felsővezetőket mentorálni, coacholni.

Nem csak a vezetési problémákat ismertem meg közelebbről, de az időgazdálkodás, a munka-magánélet egyensúly teremtés és a stressz kezelés

terén is sok tapasztalatra tettem szert.

2010 óta dolgozom gyakorló felsővezetői és pro-bono coachként is.

Főbb referenciák:

 • HR igazgató – Invitech Zrt.  2017 – 2020
 • HR igazgató – Bonafarm Csoport  2009 – 2017
 • Európai HR igazgatói pozíciók – General Electric   1996 – 2009

Coaching hitvallásom:

Hiszek abban, hogy a legtöbb helyzetben nem csak egy jó út, vagy egy helyes megoldás létezik, és mindenki képes megtalálni a számára legmegfelelőbb utat egy  erősebb önreflexió és energizáló támogatás mellett. Coachként az elfogadásra és a nyitottságra törekszem. Célom a coachee tudatosabb döntési mechanizmusának erősítése és szélesebb választási szabadságának feltárása.

VIDEÓ
Jakobsen Petra Flow

Keszég Klaudia

Pszichológus, tréner, coach

BEMUTATKOZÁS

2019 májusa óta dolgozom a Flow Magyarország trénereként, coachaként.

Pszichológus végzettségem miatt is erős elköteleződésem van a folyamatos fejlődés mellett, mind önismereti, mind szakmai tudás szintjén.

Amit igazán kedvelek egy-egy coaching folyamatban, az az úgynevezett Aha-élmény. Amikor az ügyfelem szeme felcsillan, izgatott lesz, inspirálódik valami olyan felismeréstől, ami korábban nem volt elérhető számára. Coachként én csupán kérdésekkel, összegzésekkel támogatom a beszélgetést, így a sikerélmény elérhető és megélhető. Ez rengeteg energiát szabadít fel, új utakat nyit meg.

Személyiségemből és családterápiás tanulmányaimból is fakad, hogy szeretek rendszerben gondolkodni és erre ösztönözni azokat is, akiket a coaching folyamat során támogatok. Megélésem szerint gyakran ez a szemléletmód az, ami ki tud zökkenteni egy-egy elakadt helyzetet.

Hobbim a kreatívkodás, alkotás. A coachingot is egy alkotásnak fogom fel. Élvezem, hogy sokszínű, kreatív eszköztárral dolgozhatok, annak megfelelően, hogy az ügyfelemet éppen hogyan tudom támogatni az útján.

Kispesta Zsuzsa

Kispesta Zsuzsa

Senior tanácsadó, coach

BEMUTATKOZÁS

Középiskolás korom óta érdekelnek az emberek és ez mindig is meghatározta, meghatározza az életemet. Így nem véletlen a pályaválasztásom sem. Pszichológus diplomámat az ELTE BTK pszichológia szakán, klinikai szakpszichológus oklevelemet a Semmelweis Egyetemen szereztem.

MBTI, ARP, GPOP©, DISC, Captain, Hálózatkutatás (Maven7), Human Synergistics minősített tanácsadó vagyok.

1990 óta dolgozom az üzleti élet területén tanácsadóként, illetve trénerként. Az utóbbi években tanácsadóként elsősorban a HR területekkel foglalkozom. Ezen belül főbb tevékenységeim: kompetenciarendszerek valamint teljesítményértékelő rendszerek kidolgozása és bevezetése, munkatársak kiválasztása alkalmassági tesztek és viselkedés/kompetencia interjúk vezetése, AC/DC kidolgozása és vezetése. A másik hozzám közelálló terület, amivel foglalkozom a tanácsadói munka mellett a coaching illetve a pszichológus munka, több éve folytatok pszichológiai magánrendelést.

Hiszek abban, hogy tanácsadóként és coach-ként az a dolgom, hogy kérdezzek, és hogy megértsem, hogy mi az igazi probléma. Meghallgatással, odafigyeléssel, bizalommal és empátiával igyekszem segíteni az együtt gondolkodást.

Fontos számomra a nonprofit szerveztek támogatása; 9 éve a Hősök Tere Alapítvány HR területének vezetését látom el, valamint a 1 éve a Flow Alapítvány kuratóriumának tagja vagyok.

Személyes referenciák közül:
 • Commsigniafelsővezetői coaching
 • Bilingual Kétnyelvű Oktatási Nonprofit Kft. – kompetencia rendszer kidolgozása, bevezetése, felkészítés, támogatás a TÉR-ben való alkalmazására, középvezetői coaching
 • BP GBS EUROPE – teljes szervezetre vonatkozó kompetencia modell kidolgozása, kompetenciák mérése /Games for business: feladatok kidolgozása 4 szintre
 • MVM – középvezetői coaching
 • Well Reklám és PR ügynökség Kft. – Felsővezetői coaching
 • Magyar Telekom – teljes felsővetői és középvezetői kompetencia felmérés (AC/DC), visszajelzés a résztvevőknek, középvezetői coaching
 • Cafe Csoport – felsővezetői coaching

Lapu Klára

Megoldásfókuszú coach és teamcoach, Wingwave Business és life coach

BEMUTATKOZÁS

2024. óta foglalkozom vezetői coachinggal, 2012. óta teamcoachinggal. 2014. óta rendelkezem az ICF (International Coach Federation) PCC coach minősítésével. (Professional Certified Coach).. 160 lezárt coaching folyamat van mögöttem, (kb. 1800 óra), évente átlagosan 8-10 vezetővel dolgozom. Klienseim felső- és középvezetők, 7 éve Business Coachingot tanítok a Budapesti Gazdasági Egyetemen, és vendégelőadó vagyok a Corvinus Egyetemen.

Gyakori helyzetek, amelyekkel dolgozom coachként:
 • szervezeti változás kapcsán felmerülő vezetői nehézségek, elakadások
 • kapcsolati és szerepkonfliktusok megoldása
 • vezetői döntéshozatal támogatása
 • vezetési stílus gazdagítása, új vezetői pozícióba kerülés
 • stressz- és konfliktuskezelés, teljesítményjavítás
Személyes referenciák közül:
 • Mavir – Igazgatói coachingok
 • Mercedes Daimler-Benz – Együttműködésfejlesztő teamcoachingok
 • MARKET Építő ZRT. – Fusion Vital alapú teljesítmény coachingok
 • MOL JUMP – Tehetségprogram keretében csoportos coachingok, HR teamcoachingok
VIDEÓ

Dr. Magura Ildikó

Senior coach, megoldásközpontú coach és teamcoach, business és life coach

BEMUTATKOZÁS

1990 óta foglalkozom képzéssel, tréningek, workshopok tartásával. 1996-tól fő profilom a szervezetfejlesztési tanácsadás, ezen belül kiemelten a vezetésfejlesztés, és 2000-től egyéni fejlesztés coaching módszertannal. Elsősorban komplex fejlesztési folyamatok vezető tanácsadója vagyok. 2006-tól fő területem a szervezeti kultúra fejlesztése, melynek keretében a diagnózistól kezdve a fejlesztés különböző folyamataiban (egyéni és csoportos coaching) egyaránt részt veszek.

250 lezárt coaching folyamat van mögöttem, (kb. 2500 óra), évente átlagosan 8-10 vezetővel dolgozom. Klienseim felső- és középvezetők, vagy kiemelt kulcsmunkatársak, szakértők.

Gyakori helyzetek, amelyekkel dolgozom coachként:
 • szervezeti változásokhoz kapcsolódó vezetői fejlődések
 • szervezeti kultúraváltások során a személyes, vezetői stílus változtatása
 • vezetési stílus gazdagítása, új vezetői pozícióba kerülés
 • vezetői hatékonyság fejlesztése
 • személyes vezetői célok, tervek, személyes vezetői fejlődés
Válogatott referenciák:
 • Dreher Sörgyárak Zrt. – egyéni vezetői- és group coachingok, felső- és középvezetői szinten
 • Nestlé Hungária Kft. – vezetői coachingok felső- és középvezetői, és kiemelt szakértői szinten
 • K&H Bank Zrt. – vezetői coachingok igazgatói szinten, group coachingok vezetői szinteken
 • Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. – vezetői coachingok felső- és középvezetői szinten
VIDEÓ
Dr. Magura Ildikó

Mócher Veronika

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach

BEMUTATKOZÁS

Közel tíz évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál vezetőként, belső trénerként és coachként. 2004 óta vagyok a Flow tagja. Végzettségem Személyügyi és Humán Szervező, és Minőségügyi Szakmérnök. Minősített Human Synergistics® (HS), DISC, ARP és GPOP© tanácsadó vagyok.

Coachinggal 2001-től foglalkozom. Az egyéni, csoportos és árnyék coaching mellett, 2009 óta Akció Tanulócsoportokat is vezetek, 2018 óta pedig Szervezetfejlesztő Team Coach vagyok.

Coaching filozófiám

Számomra a coaching egy egyenrangú, partneri kapcsolat, melyben a coach legfontosabb feladata a biztonság megteremtése, mely megadja a támogatást az ügyfélnek a változási folyamat során. Mottóm: „Ha mindazt megtennénk, amire képesek vagyunk, valóban ámulatba ejtenénk önmagunkat.” – Thomas A. Edison

Gyakori helyzetek, amelyekkel dolgozom coachként:
 • Motiváció – pl. úgy érzi, elvesztette motivációját a feladatai iránt, nem lát kihívást jelentő célokat.
 • Konfliktushelyzet – pl. gyakorta konfliktusba kerül egy vagy több munkatársával.
 • Új feladatkört, esetleg teljesen új munkát kapott, ahol a kezdeti bizonytalanságot szeretné minél hamarabb áthidalni.
 • Executive coaching – a felsővezető vagy első számú vezető támogatása a mindennapi működésében.
Válogatott személyes coaching referenciák:
 • Vezetői coaching – Dana, Jabil, Kedrion, KÉSZ, NCR, Sanmina, Signify, Syngenta, Újház
 • Csoportos coaching – Acelity, Jabil, KÉSZ, MOL, MNB, PWC, Techwave
 • Coaching tanítás – Budapesti Gazdasági Egyetem (Business Coach képzés), Budapesti Műszaki Egyetem (csoportos coaching / action learning)
VIDEÓ

Miskó Diana

Partner, senior szervezetfejlesztési tanácsadó, coach

BEMUTATKOZÁS

2008. óta a Flow szervezetfejlesztési tanácsadójaként, 2016. óta pedig partnereként foglalkozom vezetésfejlesztési és szervezetfejlesztési-változásmenedzsment folyamatokkal, támaszkodva 9 éves, eltérő kultúrájú cégeknél (KPMG, Ericsson, Malév, Dreher Sörgyárak) szerzett  HR-es tapasztalatomra. Gyakran támogatok és fejlesztek nemzetközi vezetői csoportokat (pl. tesa, NN, Nestle, MOL Unisys,, Morgan Stanley)

Pszichológus és pszichodráma-vezető, Gestalt coach, megoldásközpontú egyéni- és csoportos coach, minősített HS (Human Synergistics®) és GPOP©/MBTI® tanácsadó, valamint akció tanulócsoport facilitátor vagyok.

Coaching megközelítés

Hiszek abban, hogy a coaching folyamat egy közös alkotás, amelyben számomra alapvető az elismerő megközelítés: a meglevő erősségek és tapasztalatok megerősítése és értékként kezelése, és a kibontakozásuk előtt álló akadályok elhárítása, magabiztosság nyerése. Fontos számomra a felismerések akcióba fordítása a konkrét mindennapi gyakorlat során és a kézzelfogható előrelépés. Ehhez személyre és helyzetre szabottan sokszínű coaching eszköztárat alkalmazok a mérésektől a Gestalt és pszichodramatikus és megoldásfókuszú eszközökig és a humorig .

Gyakori helyzetek, amelyekkel coachként dolgozom:

 • Szervezetek változása, átalakítása – ellenállások és konfliktusok menedzselése
 • Megnövekedett terhelés kezelése; saját erőforrások megtalálása
 • Inspiráló vezetés; konfliktusok kezelése és asszertív kommunikáció

Válogatott személyes referenciák

 • Vezetői coaching: NCR, Harman (Samsung), Dana, Dreher, Diageo,, Semcon, IFRC (Nemzetközi Vöröskereszt), BrandFizz, Corvinus Egyetem, Miskolci Egyetetem
 • Csoportos coaching: Morgan Stanley, Jabil, Richter, MNB, Nokia
 • Coaching tanítás: Corvinus Egyetem – csoportos coaching (action learning); Budapesti Gazdasági Egyetem – Business Coach képzés; Budapesti Műszaki Egyetem – csoportos coaching (action learning)
 • Egyéb referenciák: Flow Manager Program Worldwide 2012-2018 (Eastern and Western Europe, the Nordic, South America – 180 vezető

Papp Péter

Partner, tréner, tanácsadó

BEMUTATKOZÁS

Közgazdász vagyok, 1991 óta főállású tanácsadó. Ezt megelőzően a MALÉV kereskedelempolitikai osztályvezető-helyettese, majd a TNT Hungary értékesítési vezetője voltam. 40 éve vezetek tréningeket és workshopokat, a kompetenciámba tartozó területeket – vezetés, értékesítés, értékesítésmenedzsment, CRM rendszerek, stratégia, változásmenedzsment, csapatépítés, agilitás – gyakorló vezetőként és tanácsadóként is sok alkalommal fejleszthettem. Vezettem alternatív pedagógiai iskolát és startup céget.

Tréning- és tanácsadói tapasztalataimat több szektor – főleg biztosítás, gépipar, banki szolgáltatások, FMCG, gyógyszeripar – igénybe vette már. Angolul Európa-szerte tartok vezetői képzéseket és együttműködés-fejlesztő workshopokat, főleg felsővezetőknek.

A Gordon Training International instruktoraként a Gordon-féle Vezetői Eredményesség Tréningek európai trénerképzését is én végzem.

Személyes referenciák közül:

 • Raiffeisen Bank: sokéves szervezetfejlesztő munka több banki területen
 • Magyar Telekom: sokéves szervezetfejlesztő és készségfejlesztő munka több területen
 • Thermo Fisher: folyamatos szervezet- és vezetőfejlesztési támogatás.
 • Market: folyamatos szervezet- és vezetőfejlesztési támogatás.

Paskuj Iván

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach

BEMUTATKOZÁS

Mérnök-közgazdász és MBA végzettséggel humán központú szervezetfejlesztőként dolgozom 1992 óta. Akkreditált Human Synergistics tanácsadó, okleveles Szervezeti Hálózatkutató és provokatív coach vagyok. Szakmai munkánkért korábban Mezei Julcsi Díjat kaptunk kollégáimmal.

Széleskörű tapasztalatom van közepes és nagy szervezetek kultúrájának, különböző szintű vezetőinek fejlesztésében, támogatásában. Évtizedek óta magam is vezető vagyok, így programjaimhoz saját vezetői tapasztalataimból is sokat merítek.

Szervezetfejlesztőként szívesen gondolkodom komplex folyamatokban, vallom, hogy megfelelő rendszerszemlélettel eredményesebben lehet segíteni az egyének, csoportok és szervezetek fejlődését.

Gyakori helyzetek, amelyekkel coachként dolgozom:

 • változásokhoz kapcsolódó vezetői fejlesztés
 • szervezeti kultúraváltásokhoz kapcsolódó személyes fejlődés
 • vezetői hitelesség, vezetői szerep erősítése
 • vezetői hatékonyság fejlesztése
 • vezetés magasabb szinten

Válogatott referenciák:

 • Invitel – vezetői coaching
 • Magyar Posta – felsővezetői coaching
 • Tolnagro – felsővezetői coaching
 • SEWS – felsővezetői coaching

Dr. Rabec István

Business coach, tréner

BEMUTATKOZÁS

Tapasztalataim egy része a nonprofit szektorból származik, ahol önismereti alapú készségfejlesztéssel, karriertervezéssel, valamint szervezetfejlesztéssel foglalkoztam. A Flow-ban leginkább vezető-, illetve szervezeti kultúrafejlesztésekben veszek részt. Szakterületem a vezetői asszertivitás, konfliktuskezelés és együttműködés-fejlesztés. Minősített GPOP és Human Synergistics® szervezeti kultúra tanácsadó vagyok. A SOTE Mentálhigiéné Intézetében vezetést és szervezetfejlesztést, a BGE-n szervezetfejlesztést oktatok.

2014 óta tartok coachingokat. Klienseim leggyakrabban közép- és felsővezetők. Coachként az ICF etikai alapelveihez tartom magam, leginkább a solution focus, a dramatikus coaching és a gestalt megközelítést alkalmazom. Munkámban és magánemberként is az őszinteségben, a bizalomban és a tudatosságban hiszek – erre ösztönzöm ügyfeleimet is.

Gyakori coaching témáim:

 • vezetői énkép, vezetődi identitás megerősítése – leginkább frissen kinevezett vezetők esetében
 • vezetési stílus, fejlesztő vezetővé válás
 • vezetői asszertivitás – konfliktuskezelés, konfrontálódás
 • döntési helyzetek, dilemmák
 • visszajelzés, értékelés

Válogatott referenciák:

 • Béflex Zrt.: felsővezetői coachingok több vezetővel
 • McDonald’s: szakértők – belső trénerek coachingja
 • Dreher: középvezetői coaching
 • AAA Auto: középvezetői coaching
VIDEÓ

Remsei Rita

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach

BEMUTATKOZÁS

Már 12 éve támogatok szervezetfejlesztő tanácsadóként, trénerként, coachként kis- és középvállalkozásokat, multinacionális nagyvállalatokat. Pszichológiából és közgazdaságtanból szereztem diplomát. 2017 óta foglalkozom mindfulnessel, akkreditált mindfulness trénerként tudom támogatni ügyfeleimet a stresszkezelésben és a hétköznapok tudatosabb megélésében.

Coachinggal 2013 óta foglalkozom, ügyfeleimet azóta több megközelítés és szemlélet vegyítésével támogatom. A jól eltalált kérdések és a tükör amit munkám során tartok, segítenek kibillenteni a vezetőket a komfort zónájukból, hogy felfedezhessék a bennük rejlő potenciált és vállalják önmagukért a felelősséget.

Gyakori helyzetek, amelyekkel dolgozom coachként:

 • Kommunikáció és hatásgyakorlás – Kommunikáció finomhangolás, minél nagyobb hatás elérése, az üzenetek átadásában.
 • Reziliencia és megküzdés – A stressz tudatos menedzselése, saját energiakészlet fenntartása, lelki ellenállóképesség növelése.
 • Vezetői önismeret – Vezetői működés, látásmód, credo, ráhatásunk a szervezeti kultúrára.
 • Érzelmi intelligencia – Érzelmi helyzetek kezelése, empátia fejlesztése, társas magabiztosság

Válogatott személyes referenciák:

 • MKB Bank Zrt. – felsővezetői és középvezetői coaching folyamatok, akció tanulócsoport folyamatok
 • Lidl Magyarország – középvezetői coaching folyamatok
 • ÁEEK – csoportos coaching folyamatok
 • NKM – középvezetői coaching folyamatok
 • Óbuda Group – középvezetői coaching folyamat
 • FBIS – team coaching folyamat
VIDEÓ

Sóváry Dóra

Gestalt megközelítésű coach és teamcoach

BEMUTATKOZÁS

Pszichológusként diplomáztam, és 2015 foglalkozom vezetői coachinggal. Elvégeztem a Flow Coaching School egy éves, gestalt alapú coaching iskoláját, valamint az ICF akkreditációhoz szükséges képzéseket. kb. 150 óra coaching van mögöttem, évente átlagosan 5-6 vezetővel dolgozom. Klienseim felső és középvezetők, akiknek Y generációs szemléletmódom segítséget nyújt abban, hogy  más gondolkodási keretet, perspektívát vigyek a coaching folyamatokba. Úgy gondolom, hogy mindenkiben benne van a fejlődés lehetősége, és coachként az én feladatom az, hogy kísérjem az embert az általa kitűzött célokhoz vezető úton.

Gyakori helyzetek, amelyekkel dolgozom coachként:

 • vezetői szereptisztázás és érdekérvényesítés
 • vezetési stílus gazdagítása
 • konfliktuskezelés vezetői szerepből
 • teljesítményjavítás és hatékonyságnövelés

Válogatott referenciák

 • Bold Agro: ügyvezetői coaching és felsővezetői coachingok
 • Dreher: középvezetői coachingok
 • Max and Future: Felső és középvezetői coachingok
 • MOL JUMP tehetségprogram keretében csoportos coachingok, teamcoachingok
VIDEÓ

Sütöri Ágnes

Partner, minősített coach

BEMUTATKOZÁS

1993 óta szervezetfejlesztőként tevékenykedem, a European Association for Supervision and Coaching által minősített coach vagyok. TA, NLP, drámapedadgógia, playback-színház, grafikus facilitálás, solution focused coaching tanulmányaim segítik coach működésemet. Munkám egyediségét a grafikus coaching és saját innovációm, a StageCoaching® biztosítja.

Gyakori helyzetek, amelyekkel coachként találkozom

 • vezető támogatása a szervezeti kultúra-fejlesztés folyamatában;
 • beosztottakkal rendelkező vezetővé válás, kollégából felettessé válás;
 • coach szemléletű vezetői hozzáállás erősítése, innovatív szemlélet erősítése;
 • menedzsment-tagok, társvezetők együttműködésének javítása (team-coaching);
 • krízishelyzet, érzelmi elakadás, gyász, hirtelen nagy/sok változás, stb.

Coach hitvallásom

A coaching valódi alkotás, amelyben a coacholt a saját megoldásait hozza létre. Coach-ként szakmai, emberi és művészi tapasztalataimmal jelen vagyok, de az eredmény az övé. Változási folyamatát megerősíti a mély érzelmi átélés, ezt segítheti elő a művészet, a katarzis-élmény.

Válogatott referenciáimból

 • executive coaching: Tolnagro – logisztikai igazgató
 • csoportos coaching: UPC – vezetőfejlesztés, vezető-utánpótlás, MOL Petrolkémia – középvezetők
 • teamcoaching: Fundamenta-Lakáskassza Zrt., K&H Alapkezelő Zrt., PHOENIX Pharma Zrt., MOL Petrolkémia (TVK) – teamcoaching StageCoachingÒ-gal
VIDEÓ

Sütöri Judit

Partner, minősített coach

BEMUTATKOZÁS

Humán központú szervezetfejlesztőként tevékenykedem 1992 óta.

EAS (European Association for Supervision and Coaching) által minősített coach (TA orientált, rogersi szemléletű, Wingwave, megoldásközpontú), okleveles szupervízor, PCW tanácsadó (Provocative Change Works), Fusion Vital expert és HS tanácsadó vagyok.

Coaching módszertant tanítok a Corvinus Egyetemen.

Vágyam, hogy valahogyan hozzájáruljak a világ fejlődéséhez. Most egyéneket, csoportokat szervezeteket támogatok abban, hogy mentálisan és lelkileg egészségesek maradjanak.

Hiszem, hogy saját életét ki-ki elsősorban maga alakítja. Ehhez nyújtok támaszt úgy, hogy azt a fajta rugalmasságot és aktuális helyzetre reagálást erősítem, ami ellenállóvá tesz bennünket a zajjal, a változás adta kiszámíthatatlansággal szemben. Ügyfeleim sikerein velük együtt örülök.

Hiszek az elfogadás, a figyelem, a szeretet és a bizalom megtartó, támogató erejében.

Gyakori helyzetek, amelyeket coachként támogatok

 • emberi elakadások, bármilyen személyes témában
 • szervezeti változások és kultúra-fejlesztés kísérése
 • vezetői hitelesség, vezetői szerep erősítése, új csapat vezetése
 • érzelmi intelligencia fejlesztése, kapcsolatjavítás
 • túlterheltség oldása, munka-magánélet egyensúly teremtése
 • vezetői és vezetési paradigmák átalakítása, többéves rutin oldása

Referenciáimból

 • executive coaching:
  • Mol Petrolkémia – vezérigazgató
  • Spar Magyarország – regionális vezetők
  • Tolnagro – gazdasági igazgató
 • csoportos coaching:
  • Mol Petrolkémia – felsővezetők, középvezetők (Action learning)
  • Sanofi – felsővezetők (A.L. és team-coaching)
 • coaching módszertan tanítása:
  • Corvinus Egyetem – HRBP képzés
 • szupervízió:
  • MÁV Start – felső-és középvezetők (mentorok)
  • Unilever – mentorok
  • Családok Átmeneti Otthona – szociális munkatársak
VIDEÓ

Kérdésed van? Írj nekünk, és egy Flow-s kolléga hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.