Skip to main content

Sikeres Onboarding, tehetségek és kulcsemberek kezelése

2023. január 26. csütörtök (1 nap) 9:30-16:30

Ez a képzés két összefüggő témát ölel fel. A program azoknak szól, akiknek fontos, hogy egy olyan tervezett menetrend várja a cégükhöz érkező új belépőket, amely segít az új kolléga integrálásában; az elköteleződés megteremtésében és a hosszú távú megtartásban. Ugyanakkor feladatuk az is, hogy a tehetségeket és kulcs embereket hosszú távon is meg tudják tartani.

Ajánljuk a képzést azoknak, akiknek feladata, hogy az ajánlat elfogadása és a belépés napja között jól induljon az új munkatárs szocializációja. Kíváncsi, hogy mások miként oldják meg az új kollegák hatékony bevezetését a feladatköre rejtelmeibe. A képzés első felében az örömteli igen és a próbaidő lezárulta közötti 3-5 hónapot fogjuk közösen aprópénzre váltani. Lépések, praktikumok, tapasztalatok mentén. A második felében azzal foglalkozunk, mik a legjobb piaci gyakorlatok ennek a hatásnak a megtartására, tehetségek beazonosítására és hosszú távú motiválására.

A résztvevők a program végére megalkotják vagy áttervezik saját folyamataikat a témában, amit haza tudnak vinni és a csapattal közösem életre kelteni.

dátum

jan 26 2023
Expired!

időpont

All Day
kategória
QR Code