Skip to main content

A munkáltatói márka építésben többek között szerepet játszik az is, hogy milyen a szervezet vezetőinek megítélése, az általuk kialakított munkahelyi légkör.

Számunkra fontos, hogy milyenek a munkahelyek Magyarországon! LeadershipDevelopment Szakmai Partnerként a Flow Consulting is részt vesz a Brandfizz Employer Branding Compass 2024 – Országos Munkáltatói Márka Felmérésben. Olyan munkaerőpiaci benchmark információkat gyűjtünk, amivel segítjük a priorizált tervezést és vezetői döntéshozást a hatékony toborzás, elkötelezés és megtartás érdekében.

Tavaly már 406 cégvezető, HR és marketing vezető, toborzással, megtartással, illetve munkáltatói márkaépítéssel foglalkozó szakértő részvételével, 301 hazai cégtől és 13 iparágból gyűlt össze a Brandfizz Compass 2023 országos felmérésben adat.

A felmérés idén már most 100+ kitöltésnél jár, és a cél legalább 500 kitöltés június végéig. Mondd el te is a véleményed, töltsd ki a kérdőívet, és legyél az elsők között, aki megkapja a teljes riportot! Járulj hozzá a jobb munkahelyekhez Magyarországon!