fbpx

Boldog születésnapot nekünk! Egyéves lett a flow4learning – szinte magunk sem hisszük el, annyi minden történt ezalatt az idő alatt. 

Tavaly ilyenkor hatalmas izgalommal vártuk, hogy elinduljon az új honlapunk, felkerüljenek a kurzusok, és érkezzenek az első lelkes ügyfelek, akik velünk akarnak tanulni. Komoly terveink voltak, és egy nagyon fontos víziónk, nevezhetjük talán küldetésnek is: azt szerettük volna, hogy a tanulás mindenkinek kényelmesen elérhető és élményszerű legyen.

Mi történt egy év alatt?

Szerencsére sokan gondolták úgy ebben az egy évben, hogy ez a küldetés egy jó célt képvisel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a flow4learning egy éve számokban kifejezve! Az új platform indulása óta

  • 717 tanuló
  • 239 elvégzett kurzuson
  • 1243 feladatot teljesített
  • ami összesítve 4 hónap és 5 nap tanulási időt jelentett! 

Szerintünk ez nagyon szép eredmény! A hallgatók ráadásul jellemzően nagyon eredményesek: a kurzusok végén található teszteket 96,8%-ban sikerrel teljesítették. 

Még néhány adat: a legjobban a Konfliktuskezelés hatékonyan kurzust szerettétek, a második helyen a Vezetői szerep és önismeret végzett, és dobogós lett még a Hogyan motiváljak másokat? kurzus is. Összesen 1174 jelvényt és 235 oklevelet osztottunk ki, a legtöbb pontot elérő tanulóink pedig jutalmat is kaptak tőlünk! Az online, videós kurzusoknak van egy különleges előnye: összesen 936 autós utat spóroltatok meg ahhoz képest, mintha ezeket a tanfolyamokat személyes jelenléttel végeztétek volna el, így kímélve a környezetet. Köszönjük nektek az aktivitásotokat és azt is, hogy velünk együtt figyeltek a környezetünk védelmére is!

Eközben a háttérben

A flow4learning-nél dolgozva mi is rengeteget tanultunk – nem kurzusokon, hanem gyakorlati tapasztalatszerzés útján. Tavaly ilyenkor még új volt nekünk ez a feladat, de hajtott a cél, amit meg akartunk valósítani, a lelkesedés és a közös munka öröme. Kicsi, de jól működő csapat van a videókurzusok mögött: aki tanult nálunk, az már egyikünk-másikunk arcát, hangját is ismeri. A kezdeti zökkenők után egyre rutinosabbá váltunk, önmagunkat is jobban megismertük: kialakult a munkamegosztás, kiderült, ki melyik feladatban igazán jó, és mit csinál szívesen. Nem is kérdés, hogy megyünk tovább! 

A küldetésünk változatlan: azt szeretnénk, ha te is az otthonodban, saját időbeosztásod szerint tanulhatnál önismeretről, kommunikációról, konfliktuskezelésről vagy vezetői ismeretekről. Ne legyen akadály az, hogy kisgyereked van, hogy a többségétől eltérő az időbeosztásod, vagy éppen a távoli lakhely. Az online tanfolyamok mindenki számára könnyen elérhetők, az élményszerű tanulásról pedig mi gondoskodunk. Megerősítésképpen álljon itt Tamás visszajelzése az egyik kurzusunkról: 

“Szuper ár-érték arányú képzés volt, ami úgy volt nagyon tanulságos, hogy közben inkább maradt érdekfeszítő szórakozás, amely abszolút felkeltette az érdeklődésemet, hogy tovább is elmélyedjek a témában!”

Te is szeretnél hasonló élményeket szerezni tanulás közben? Örömmel üdvözölnénk a flow4learning második évében a tanulóink között! Válogass kedvedre kurzusaink között, ha pedig kérdésed van, írj nekünk a hello@flow4learning.hu e-mail címre!